Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Senior testingenjör till Getinge!

Ansök nu

Getinge är ett globalt ledande företag och söker nu en senior testingenjör till sitt framstående team. Du erbjuds en bred roll där du b.la. kommer att arbeta med test av avancerade medicintekniska tillsammans med engagerade och sammansvetsade kollegor. Här kan vi lova dig goda förutsättningar att utvecklas, ett team som bryr sig på riktigt och en arbetsplats man tenderar att stanna på länge. Ansök idag för att bli en del av Getinge-familjen!Om tjänsten

Getinge gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna som Getinge utvecklar bidrar varje dag till att rädda liv över hela världen. De erbjuder en karriär i en dynamisk och internationell miljö där du kan utvecklas och växa samtidigt som du bidrar till en hållbar sjukvård. Du får vara med och göra verklig skillnad i människors liv.
Som Testingenjör kommer du att bli en del av ett sammansvetsat team om 20 engagerade testare och testledare som arbetar med systemtest och verifiering. I utvecklingsprojekten arbetar du i agila och tvärfunktionella team som tar ägarskap för riskanalys, krav, design, implementation, och test/verifiering. Du kommer att arbeta med de mest avancerande medicintekniska systemen - produkter som används när livet står på spel. Eftersom hela verksamheten finns samlad i Solna ges möjlighet att få ett unikt helhetsperspektiv från forskning till produktion.

Du erbjuds

 • Arbete på ett bolag som räddar liv och som kryllar av engagerade medarbetare
 • En dedikerad konsultchef som erbjuder coaching, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work, men ambitionen är att du framåt ska bli överrekryterad och direkt anställd av Getinge. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudandeKvalifikationer

Vi söker dig som har ett systemtänk och förstår vikten av god testdesign och testbarhet. Du är nyfiken och intresserad av testmetoder och verktyg, testautomatisering samt om systemutvecklingsprocesser och Agila arbetsmetoder.

 • Är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom teknisk fysik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande
 • Är genuint intresserad av vad slutprodukten ska användas till och som vill lära dig mer om både tekniken och den medicinska tillämpningen.
 • Har 3-4 års erfarenhet av test och validering
 • Har goda kunskaper av programmering i Python och/eller C++
 • Ett stort tekniskt intresse
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Den tekniska kunskapen är viktig, men vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:

 • Samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Noggrann

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 40h/vecka
 • Placering: Stockholm, Solna
Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare