Rekryterare till storbolag i Solna

Rekryterare till storbolag i Solna

Vi söker dig som är inspirerad att vara med på vår kunds förändringsresa. Du vill bidra med din kraft att skifta fokus till ett långsiktigt arbete med kompetensförsörjning. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov. Du får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet och har även förmåga att lyfta blicken för att säkra långsiktig framtida kompetens till vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!
Arbetsuppgifter

Som rekryterare hod vår kund bidrar du till möjligheterna att skapa ett fossilfritt liv genom att förse deras verksamhet med rätt kompetens. En rekryterare hos vår kund är en professionell partner och en pålitlig rådgivare till verksamheten i alla frågor som rör kompetensförsörjning.

Ditt huvudsakliga ansvar omfattar följande delar:
 • Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
 • Föra en proaktiv nära dialog med verksamhetens representanter för att identifiera framtida kompetensbehov.
 • Uppföljning av arbetet för att se till att deras interna kunder får rätt kvalitet och säkerställer en excellent kandidatupplevelse under processens gång.
 • Representera vår kund gentemot både interna och externa kandidater och arbeta aktivt med att kommunicera och stärka vår kunds arbetsgivarvarumärke .
 • Du kan även ansvara för olika rekryteringsprojekt såsom större rekryteringsuppdrag, rekrytering till omorganisationer och program.
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering
 • Dokumenterad hög kapacitet kopplat till rekrytering och kundnöjdhet
 • Van att arbeta flexibelt och har en vilja att jobba inom olika affärsområden

Vi söker dig som är inspirerad att vara med på deras förändringsresa. Du vill bidra med din kraft att skifta fokus till ett långsiktigt arbete med kompetensförsörjning hos vår kund. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov. Du får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet och har även förmåga att lyfta blicken för att säkra långsiktig framtida kompetens till vår kund.

Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt. Du arbetar aktivt med att hålla samtliga dina intressenter informerade och nöjda. Du arbetar med en tydlig struktur och sätter upp egna delmål som du aktivt arbetar för att uppnå. Du har kapacitet att hantera en större rekryteringsvolym samtidigt som du är noggrann att vår kund uppfyller alla regler och legala krav kopplade till rekrytering. Med ett gott omdöme och nya perspektiv levererar du ett tydligt mervärde till verksamheten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se