Redovisningsansvarig till Vattenfall

Redovisningsansvarig till Vattenfall

Är du en person som gillar redovisning och är trygg i din roll samt med att stötta och vägleda andra inom området? Att samarbeta är enkelt för dig men du kan också arbeta självständigt när det behövs. Du trivs i föränderliga miljöer och ser dig själv som lösningsorienterad person med förmåga att arbeta proaktiv, tycker om att effektivisera och förbättra rutiner och arbetssätt. Låter detta som dig? Då kan det vara dig vi söker till rollen som redovisningsansvarig till Vattenfall! Skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående!
Arbetsuppgifter

Några av dina uppgifter som redovisningsansvarig hos Accounting R2R är att säkerställa att huvudboken hanteras enligt Vattenfalls krav. Du kommer också att leda den externa revisionsprocessen samt bistå med redovisningskompetens när det behövs. Det innebär tex att beräkna avsättningar och periodiseringar och göra årsredovisningar för ett eller flera bolag.
Kvalifikationer
  • Har en avslutad universitetsutbildning, gärna civilekonom, eller jämförbar annan utbildning
  • Har 3-5 års erfarenhet av arbete med redovisning och legal rapportering i en komplex organisation
  • Har goda kunskaper om gällande redovisningsregler (IFRS och legal redovisning K2/ K3)
  • Har goda kunskaper om processer som tillämpas inom ekonomiområdet och specifikt inom redovisning och bokslutsrapportering
  • Har ett stort intresse och kunskap om IT-baserade rapporteringssystem och god kunskap om IT generellt
  • Har erfarenhet av att arbeta med ovan arbetsuppgifter från storföretag
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Inledningsvis 6 månader med goda chanser till förlängning
  • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se