Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare till Vattenfall!

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta dig an nästa utmaning som projektledare? Drivs du av att vara med och göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation? Sök rollen som Projektledare till Vattenfall Vindkraft redan idag - vi applicerar löpande urval.Om tjänsten

Vattenfall Vindkraft befinner sig i en expansiv och spännande tillväxtfas och behöver nu ytterligare medarbetare till projektutvecklingsavdelningen. Du välkomnas in i en familjär grupp där du alltid kommer ha nära till dina kollegor. Du kommer att ta över en färdig projektgrupp och förväntas snabbt kunna ta dig an rollen.

I rollen kommer man att driva projekt från den första markförhandlingen, genom bl.a. miljötillståndsprocesserna till investeringsbeslut och fram till byggstart för vindkraftparkerna. Du följer en projektmodell där du ansvarar för att projektgruppen når de uppsatta målen. I rollen ansvarar du för att se helheten och jobba nära stakeholders, markägare och närboende genom en nära kommunikation. I rollen ansvarar du för att hantera den interna koordinering mellan olika avdelningar och för att projektmedlemmarna når sina mål.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Ansvara för projektens kvalitet, budget och tidsplan.
 • Leda avstämningsmöten.
 • Kommunikation med stakeholders, markägare och närboende.


Kvalifikationer
 • Innehar tidigare erfarenhet som projektledare.
 • Talar och skriver obehindrat i engelska och svenska.
 • Innehar B Körkort.
 • Har goda kunskaper i office paketet.
 • Har möjlighet att resa mycket i tjänst med övernattningar, till andra delar av Sverige.

Det är meriterande om du har

 • Eftergymnasial examen inom vindkraft, ekonomi eller teknik.
 • Teknisk förståelse i vindkraftsutveckling.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsbar
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Innovativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 jan. 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga