Hoppa till innehåll

Operativ inköpare sökes till Echandia

Har du erfarenhet av operativt inköpsarbete och vill utvecklas vidare inom rollen? Motiveras du av utmaningar och har ett högt engagemang i kombination med att du är initiativtagande och kvalitetsmedveten? Då finns här en ypperlig möjlighet för dig - Echandia söker en operativ inköpare. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.Om tjänsten

Echandia - en snabbt växande scale-up inom den maritima energisektorn och söker nu en Operativ Inköpare med placering i Solna.
Deras fokus är att utveckla avancerade batterisystem, främst för tyngre maritimt bruk. De erbjuder energilösningar med nollutsläpp för tunga applikationer för den globala marknaden. Företaget består idag av cirka 40 anställda i Stockholm och säljare i norra västra Europa. Echandia är ett innovativt företag med en stark entreprenörsanda. Hos Echandia hittar du stora möjligheter att utveckla och bygga verksamheten samt karriärsmöjligheter. Du kommer att få arbeta med ledande teknik och bidra till de globala klimatmålen genom elektrifiering av maritima applikationer.

Nu söker Echandia förstärkning! De söker en operativ inköpare som vill ansluta sig till företaget och vara en viktig och avgörande funktion för verksamheten. Tjänsten innebär ett omväxlande arbete med mycket ansvar där du blir en del av deras nya inköp- och logistikteam. Du kommer ansvar för de dagliga inköpen för indirekt material och produktionsmateriel. Du kommer jobba tätt med projektledare, ingenjörer, och produktionsavdelningen. Uppdraget avser sex månader med mycket goda chanser till förlängning och möjlighet att växa långsiktigt hos Echandia. Visst låter det intressant!

Du erbjuds

 • Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan
 • God insikt i Echandias verksamhet och utvecklas internt
 • En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.Arbetsuppgifter
 • Som operativ inköpare på Echandia kommer du att ha ett omväxlande arbete med mycket ansvar. Du kommer att ansvara över de dagliga inköpen för indirekt material och produktionsmateriel. Du kommer att skapa, samordna och följa upp inköpsplaner, samt redovisa status till ledande befattningshavare. Utöver detta innebär rollen även följande:
 • Inköp mot orderförslag
 • Inköp av indirekt material
 • Orderhantering och orderuppdatering i affärssystemet Monitor ERP
 • Bevaka och följa upp leveranser
 • Fakturahantering
 • Reklamationer


Kvalifikationer
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom ekonomi, inköp eller liknande område
 • Tidigare erfarenhet av rollen som operativ inköpare
 • Har ett grundläggande tekniskt kunnande och ett brett teknikintresse då du jobbar nära tekniken
 • Mycket god systemvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet från tillverkande industri
 • Erfarenhet av inköp av komponenter och elektronik
 • Praktisk erfarenhet av Monitor ERP G5

Personliga egenskaper
Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är framåt, du motiveras av utmaningar och ett varierande arbete. Du har ett högt engagemang och trivs i en föränderlig miljö. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är en stark lagspelare. Du är lösningsorienterad och proaktiv, du driver dig själv och ditt arbete framåt. Därtill håller du hög kvalitet på ditt arbete, du har ett naturligt fokus på att sänka kostnad, ökad kvalitet och hållbarhet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga