Marknadskoordinator till välkända Cramo

Marknadskoordinator till välkända Cramo

Nu ges möjligheten för dig att bredda och utveckla dina kunskaper inom marknad hos ett stort och välkänt företag inom byggbranschen. Besitter du arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du arbetat såväl strategiskt som operativt med marknadsföringsaktiviteter är du rätt person för rollen. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Arbetsuppgifter

I rollen som Marknadskoordinator kommer du tillhöra Cramos marknadsteam bestående av fem erfarna och kunniga kollegor. Som Marknadskoordinator kommer du ha det övergripande ansvaret att projektleda, såväl strategiskt som operativt, vad gäller extern kommunikation och kampanjer från ax till limpa. Detta genom att bland annat producera rätt innehåll och identifiera rätt marknadsföringskanaler mot rätt målgrupp. Vidare kommer du vara delaktig i interna samarbeten och projekt för att stärka Cramos arbetsgivarvarumärke externt.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande roll sedan tidigare där du arbetat med marknadsföringsaktiviteter och kommunikationsplaner
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift
 • Har kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du även:

 • Har erfarenhet av CRM så som SalesForce, HubSpot, etc
 • Har kunskaper av grafiskt program och/eller ta fram grafiskt material
För rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker dig som är:
 • Intiativtagande
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad

Vi väntar oss många ansökningar och kommer därför (utöver kraven) lägga stor vikt vid din motivering för tjänsten.

Övrig information

 • Start: Omgående och sträcker sig långsiktigt t.om mars 2024
 • Omfattning: Heltid, 40 h/v
 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cramos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se