Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Lösningsfokuserad systemansvarig till InternalCars

Ansök nu

Är du ute efter din nästa utmaning som systemutvecklare? Då ska du titta hit! InternalCars söker nu en systemansvarig. Du kommer ansvara för att företagets systemlösningar håller en god kvalitet. Du erbjuds en varierande och kundnära roll där du får arbeta med teknisk problemlösning varje dag. Det är den perfekta rollen för dig som gillar att hitta lösningar på kluriga problem och som vill utveckla dina programmeringskunskaper på ett mindre företag i tillväxt. Välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter

I rollen som systemansvarig kommer du att ansvara för med problemlösning gällande företagets systemlösningar. Du kommer främst att arbeta med utveckling av befintlig kod med fokus på hantering av system i .Net-miljö samt databashantering. I din roll kommer du driva projekt inom felsökning och kodbaserad supportärenden, samar samarbeta med slutkundernas tekniska supportavdelningar.

Rollen som systemansvarig passar dig som gillar programmering, kundkontakt och teknisk problemlösning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos InternalCars.Kvalifikationer
 • Har goda kunskaper inom programmering.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
 • Har goda kunskaper inom Microsoft-programmeringstekniker.
 • Det är även meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning inom IT, exempelvis inom data eller systemvetenskap.

Vi söker dig som är
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
Övrig information
 • I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett personlighetstest samt ett tekniskt test inom programmering. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Arbetstider: Dagtid med flex.
 • Placering: Solna eller Linköping.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InternalCars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare