Kommunikativ stjärna till Cygates first line-support!

Kommunikativ stjärna till Cygates first line-support!

Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba i en IT-supporterande roll som värdesätter goda kundrelationer? Då är detta en perfekt roll för dig! Vår kund på Cygate är ett ledande IT-bolag som söker dig med goda tekniska kunskaper och som framförallt är en stjärna på kommunicera, hjälpa och möta människor. Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!
Arbetsuppgifter

I rollen kommer du få användning av dina tekniska kunskaper men framför allt så är din kommunikativa förmåga det utmärkande. Du kommer i det dagliga arbetet hjälpa Cygates kunder med användningen av deras system. Detta innebär att ingen dag kommer vara den andra lik och du kommer ständigt ställas inför nya utmaningar och skaffa dig nya kunskaper längs med vägen.

Förutom att jobba i Cygates interna system kommer du dagligen vistas i Microsoftmiljö, som MS 365 och Azure.

Dina arbetstider kommer att variera då Cygets support har öppet dygnet runt. Detta innebär att du kommer jobba med ett rullande 10-veckorsschema som inkluderar natt-samt helgarbete.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har tidigare eranhet av en liknande supporterande roll
  • Besitter goda tekniska baskunskaper
  • Är kommunikativ och duktig på att ge service
  • Flytande i svenska och engelska

Det är även meriterande om du har utbildning inom relevant område, exempelvis ITIL 4 och Azure.

Vi ser också att du som person gillar att jobba problemlösande, är självgående och ansvarstagande.


Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se