Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior IT-Support till PRA Group i Solna

Ansök nu

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för teknik och nätverk? Nu finns chansen att bli en del av PRA Group i rollen som Junior IT-support. Här får du sitta i nya fräscha lokaler i Solna tillsammans med härliga kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

PRA Group är en internationell koncern som har verksamhet i 16 länder. Koncernens svenska bolag, PRA Group Sverige, är ett inkassobolag som arbetar med ett långsiktigt fokus och som värderar kundvård högt.
Som Junior IT-support får du ta dig an en problemlösande och serviceinriktad roll. Vi söker dig som gillar att kommunicera med människor och har ett extra öga för IT-problem. Du kommer att ingå i ett Nordiskt IT-team där du och din närmsta kollega i Stockholm kommer ha daglig kontakt med era kollegor i Norge och Finland. Som en del av det nordiska teamet finns också ett nära samarbete med den europeiska IT-avdelningen med ansvar för gemensam infrastruktur och tjänster.

Tjänstens omfattning är 100% med anställning direkt hos PRA Group med inledande provanställning, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 08.00-17.00 med viss möjlighet till flex.

Du erbjuds

 • En arbetsplats i nya fräscha lokaler i Solna
 • Värdefulla och kompetenta kollegor som vill se dig växa i din roll
 • En roll inom ett bolag som strävar efter en högpresterande kultur och tillhör de världsledande aktörerna inom sin inriktning

Arbetsuppgifter

Som Junior IT-support hos PRA Group kommer dina primära arbetsuppgifter i första hand bestå av systemadministration och hantering av interna ärenden via ärendehanteringssystem, telefon och epost. PRA Group befinner sig på en spännande utvecklingsresa, vilket innebär att även du har goda utvecklingsmöjligheter och du kommer vara delaktig i att förbättra och effektivisera ny teknologi.Kvalifikationer
 • Har en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av en liknande roll
 • Har ett stort intresse och förståelse för IT och nätverk
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal, då arbetet utförs på båda språken

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:

 • Windows OS/Windows server
 • Cisco
 • AVD (Azure Virtual Desktop)
 • Active Directory
 • Office 365
 • Azure

För att du ska lyckas och trivas i rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser, här ser vi att du är:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare