Junior drifttekniker till Coor

Junior drifttekniker till Coor

Är du intresserad av fastighetsteknik? Coor söker nu en drifttekniker som ska hjälpa till med drift och underhåll på Nya Karolinska sjukhuset. Du kommer ha en nyckelroll i att sjukhuset och vården får en luftkvalité på hög nivå. Ta chansen att visa framfötterna på ett av Europas modernaste sjukhus, Nya Karolinska i Solna!Arbetsuppgifter
  • Rengöring av kylbafflar
  • Filterbyte i ventilation
  • Nära samarbete med andra driftekniker samt driftcentralen


Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • Har ett stort intresse för fastighets- teknik och drift
  • Är teknisk lagd
  • Trivs i en praktisk, fysisk roll
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som drifttekniker eller annan fastighetsteknisk erfarenhet.

Som person är du driven, har en god samarbetsförmåga samt tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. I och med att du kommer arbeta på sjukhus kommer du att träffa många olika människor och därför läggs det stor vikt vid att du är kommunikativ och serviceinriktad. Utöver det krävs det noggrannhet och att du tar ansvar för ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt.
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
  • Placering: Solna.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se