Inkassohandläggare till internationellt företag

Inkassohandläggare till internationellt företag

Är du ny inom inkasso eller har du tidigare arbetat inom branschen och vill fortsätta utvecklas? Just nu letar vi för kunds räkning efter nya stjärnor till deras team i Sverige. Vi söker dig som är social, strukturerad och som vill vara med på företagets resa framåt! Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten redan idag.
Arbetsuppgifter

Det svenska kontoret är i uppstartsfasen och här finns möjligheten att komma in på en arbetsplats som växer och utvecklas. Handläggningen består i dagsläget av tre olika team. Uppgifterna kan komma att variera beroende på tidigare erfarenhet och placering.

De dagliga uppgifter bestå av bland annat:
 • Uppläggning av avtalsplaner
 • Kundtjänst och inkommande/utgående telefoni
 • Kampanjarbete och diverse admin
För dig som visar framfötterna och vill växa kan du på sikt även ha möjlighet att arbeta med:
 • Utmätningar och hantering av dödsboenden
 • Kontakt med kronofogden
 • Större fodringar och kontakt med gäldenärer
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

För att passa i rollen tror vi att du som söker är en lojal lagspelare som är van att arbeta lösningsfokuserat. Du ser möjligheter istället för problem och är både social och kommunikativ. Dessutom är du prestigelös utan att tumma på kvaliteten och du arbetar strukturerat. För att trivas i teamet tror vi även att du har nära till skratt och inte tar dig själv på för stort allvar. Vår kund tror starkt på att ha rätt person på rätt plats och personliga egenskaper värderas högt.

Krav
 • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
 • Optimistisk inställning och vilja att lära sig
 • Tidigare arbete över telefon eller kundservice

Tidigare erfarenhet av inkassoarbete är en merit.


Övrig information
 • Start: Flexibelt /enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Företaget tillämpar flextid och det kan efter hand finnas möjlighet att arbeta hemifrån.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se