Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiassistent på heltid!

Ansök nu

Vi är på jakt efter en ekonomiadministratör till vår kund. För att vara aktuell i den här rollen söker vi dig som har 1-2 års erfarenhet inom ekonomirelaterade områden där vi även ser att kunskap inom SAP är viktigt för leverera från start. Vill du vara med på resan mot en hållbar framtid tillsammans med det svenska bolaget som idag är med i ett av Sveriges
största miljöskyddsprojekt, skicka in din ansökan idag.Om tjänsten

I rollen kommer du ingå i ett starkt team om 3 personer där du som noggrann och självgående person kommer ha en given plats i gruppen. Ditt ansvarsområde i den här rollen tillhör två parallella spår. Det ena området innefattar fakturahantering där du ser till att rätt faktura hamnar på rätt kostnadsställe hos bolaget. Utöver fakturahanteringen kommer du ansvara för administrationen gällande beställningsunderlag genom SAP.

Du erbjuds

  • En dedikerad konsultchef som finns vid din sida under hela din anställning
  • Möjlighet till överrekrytering hos uppdragsgivaren när tiden är inne


Kvalifikationer
  • Har erfarenhet inom fakturahantering
  • Tidigare arbetat med beställningsunderlag genom SAP
  • Har grundläggande ekonomikunskap
  • Besitter erfarenhet inom Office-paketet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Kvalitetsmedveten
  • Noggrann
  • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare