Ekonomiassistent inom leverantörreskontra sökes till kund

Ekonomiassistent inom leverantörreskontra sökes till kund

Vill du fortsätta din utveckling inom rollen som ekonomiassistent och är redo för nästa kliv i yrkeslivet? Är du ansvarstagande och självgående i kombination med att ha en god kommunikativ förmåga? Då kanske du är rätt person för vår kund - skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.
Arbetsuppgifter

I din roll kommer du tillhöra AP-avdelningen. Du kommer arbeta med flödet av leverantörsfakturor i det nya systemet med tillhörande administrativa uppgifter. Du ansvarar för leverantörreskontran och har kontinuerlig kontakt med övriga avdelningar.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent
  • Praktisk erfarenhet av leverantörreskontra
  • Mycket god systemvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är resultatorienterad och en problemlösare. Du är självgående och driver dig själv och ditt arbete framåt, du tar stort ansvar för dina arbetsområden. Dessutom är du både kvalitets- och affärsorienterad. Dessutom är du en sann teamspelare som inte tvekar att hjälpa en kollega när det behövs.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se