Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiadministratör till stort företag inom samhällsbyggnad!

Ansök nu

Är du en ambitiös och noggrann person som har ett öga för ekonomi och detaljer? Gillar du dessutom att koordinera bland administrativa arbetsuppgifter och skapa struktur i befintliga processer? Då kan det vara dig vi söker för rollen som ekonomiadministratör. Vi kommer kontakta dig som uppfyller kraven nedan enligt löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag!Om tjänsten

Academic work söker för vår kunds räkning en ekonomiadministratör med start i november. Du kommer att ingå i löne- och ekonomiavdelningen som består av cirka fem personer. Utöver samarbetet med teamet kommer du även att arbeta nära både löne- och redovisningsavdelningen.

Företagskulturen är en stor och viktig del av bolaget, den genomsyras av att vara snäll, prestigelös, hjälpsam och att alla tillsammans kan bidra. Företaget uppmuntrar även medarbetare att stanna kvar i bolaget och fortsätta utvecklas och växa i sin karriär.

Du erbjuds:

 • Ett långsiktigt uppdrag med möjlighet till överrekrytering.
 • Möjlighet att växa inom bolaget.
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner.


Arbetsuppgifter
 • I rollen som ekonomiadministratör kommer dina främsta uppgifter innefatta att stötta och avlasta dina kollegor.
 • Du kommer att arbeta för att skapa strukturer och ordning i befintliga processer.
 • Besvara mejl.
 • Sköta kontoavstämningar.
 • Hantera pensionsadministration.
 • Kontera fakturor.
 • Inrapportering till och kontakt med myndigheter och leverantörer.


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av att arbeta i en roll som ekonomiassistent eller ekonomiadministratör.
 • Besitter flytande kunskap i det svenska språket både i tal och skrift, då det krävs för arbetets utförande.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare arbetat med löner eller pension.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som trivs med ordning och reda. Du gillar att arbeta systematiskt för att skapa struktur. Vi ser även att du är "doer" som alltid levererar enligt deadlines och hjälper andra så fort du får en lucka i kalendern. Du kan arbeta såväl självgående som i team och är prestigelös i vad som behöver göras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare