Datacentertekniker till ledande svenskt IT-företag!

Datacentertekniker till ledande svenskt IT-företag!

Om du vill vara med och leverera högkvalitativa tekniska tjänster till kunder och jobba med teknik i framkant, så bör du arbeta med Management Network-teamet hos vår kund. Nu söker de en medarbetare som har vilja och engagemang att utveckas. Om du har mycket goda kunskaper inom WAN, Azure och nätverks- & brandväggslösningar från Cisco och/eller Fortinet så är vi nyfikna på dig! Du kommer bli en del av ett kompetent team som består av tekniska specialister, arkitekter och service owners för området nätverk. Tillsammans bildar ni navet av vår kunds driftaffär för nätverk!
Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta operativt med lösningar i våra centrala datacenter inom Managed Services. Jobbet innefattar både normal drift och förvaltning samt projekt såsom on- och offboarding av kunder och tjänster.

Du jobbar blandat på egen hand eller i team och kommer fungera som en central kontaktpunkt inom nätverksgrupperingen mot andra avdelningar. När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med andra specialister, och får djup insikt inom i fler områden förutom nätdrift, såsom säkerhet, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer.

 • Routing och switching i datacenter
 • Hantera brandväggar och byta brandväggsplattform
 • Installationn, konfiguration, framtag och felsökningar av nätverkslösningar
 • Periodvis kommer du även få vara del av olika migreringsprojekt
 • Fungera som en central kontaktpunkt inom nätverksgrupperingen mot andra avdelningar
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som
 • Har minst 2 års tidigare erfarenhet av en liknande roll
 • Besitter goda kunskaper inom Cisco
 • Har tidigare erfarenhet av VXLAN
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med brandväggar - FortiGate
 • Har Goda kunskaper kring VPN
 • Är svensk medborgare och behärskar svenska språket obehindrat

I denna rekryteringsprocess kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper. Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete. Du är resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att överträffa kundens förväntningar och utveckla nya metoder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Plats: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se