Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Clinical Coordinator till ett spännande bolag i tillväxtfas

Empros Pharma är i en fascinerande tillväxtfas och behöver nu fler kollegor som kan hjälpa dem att ta nästa steg. De söker nu dig som har något års erfarenhet, som är självgående och gärna kommer med egna idéer, då du i denna roll kommer få ta stort eget ansvar och själv få vara med att forma rollen. Detta är en otrolig chans att få vara med från början i att utveckla och producera ett nytt läkemedel. Om detta låter som din nästa utmaning, skicka då ditt CV och en motivering till varför vi ska gå vidare med just dig!Arbetsuppgifter

Hos Empros Pharma kommer du att ingå i ledningsgruppen och vara spindeln i nätet. Ledningsgruppen består idag av 4 personer, en CEO, en CSO, en CTO och en Business Developer. I din roll kommer du vara en nyckelspelare och jobba tätt ihop med företagets CEO.

För att nämna några arbetsuppgifter så kommer du:

 • Att delta i upphandling av framtida kliniska studier
 • Att bistå i klinisk projektledning
 • Att utarbeta prognoser och projektplaner för företaget
 • Att få ta ansvar och komma med idéer på hur företaget ska bli mer synligt, vara drivande i kommunikationen framåt - både vad gäller sociala medier och deras hemsida.
 • Se till att det skrivs tydliga action plans och att de följs upp
 • Att arbeta nära CEO i det dagliga arbetet och vara beredd att ta tag i såväl enkla praktiska göromål som att vara bollplank på en övergripande strategisk nivå.


Kvalifikationer
 • Har en Bachelor of Science meriterande inom Life Science, Biology, Biochemistry, Chemistry, har studerat masterprogrammet i farmaci eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
 • Kan läsa och förstå avancerade texter som t.ex. vetenskaplig text, avtal mm.
 • Har en förståelse av klinisk projektledning och/eller forskning inom relevant område

Det är även meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet eller förståelse inom strategisk kommunikation

I denna process kommer vi att lägga stort fokus vid dina personliga egenskaper. För att kunna axla den här rollen tror vi att du är strukturerad och kan prioritera rätt, själv kunna se vad som är viktigast just nu. Du ska vara självgående och våga komma med egna idéer. Att vara nyfiken och testa dig fram, är naturligt för dig. Och du ska även vara en bra teamplayer - och sträva efter gemensamma mål. Vi ser även att du har ett genuint intresse för entrepenörskap.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare