Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Change Control Manager till Getinge!

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Du som drivs av förändringsarbete, är positiv och driven och vill arbeta i ett team med bra gemenskap på ett företag som gör verklig skillnad i människors liv borde läsa vidare - det här kan nämligen vara ditt drömjobb! Hos Getinge kommer du komma i kontakt med den senaste tekniken och få arbeta med produktutvecklingsarbete till ett flertal medicintekniska produkter som används inom intensivvården världen över. Söker du en långsiktig utmaning på ett företag som kommer ge dig rätt förutsättningar att lyckas i din roll? Då har du hittat rätt!Om tjänsten

Nu söker vi en Change Control Manager till världsledande medtech-bolaget Getinge. I rollen kommer du att ansvara för att driva Getinges ECO-process (Engineering Change Order) för de produkter som är i produktion. Eftersom samma process används i framtagandet av nya produkter kommer du även bli en del av innovativa utvecklingsprojekt, och samarbeta tätt med kollegor inom produktion, utveckling, sourcing och supply.
Du erbjuds en dynamisk och internationell miljö med stora kontaktytor internt , och eftersom alla avdelningar utgår från Solna får du ta del av hela processen från forskning till produktion. Med andra ord finns det mycket kompetens nära tillhands som du både kan lära och inspireras av. Hos Getinge tenderar anställda att stanna länge på grund av det öppna klimatet och de oändliga utvecklingsmöjligheterna.

Vi hoppas att du blir nyfiken på tjänsten och Getinge - vi kommer berätta mycket mer under rekryteringsprocessens gång!

Du erbjuds
 • En flexibel arbetsplats där majoriteten av arbetsuppgifterna kan utföras remote
 • Goda möjligheter till en intern karriär hos ett marknadsledande medtech-bolag

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work. Så länge alla är nöjda med samarbetet är ambitionen att du framöver kommer bli direktrekryterad till Getinge. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Rollen som Change Control Manager är av varierande karaktär och du kommer ansvara för en rad olika arbetsuppgifter, men du kommer b.la. att:Arbetsuppgifter
 • Starta ECO processen genom ett så kallat konsekvenslistemöte där konsekvenslistan fungerar både som underlag till beslut samt som protokoll för mötet. Vid möte fattas även beslut vem som ska koordinera ändringen.
 • Säkerställa att förändringsarbetet drivs i enlighet med ECO-processen och att beslutade aktiviteter genomförs enligt konsekvenslistan
 • Vara delaktig i överlämning mellan utvecklingsprojekt och verksamhetsimplementering
 • Säkerställa att alla konsekvenser är åtgärdade inför produktionssättning
 • Upprätta och vidmakthålla planen för de ECO-processer er du driver samt säkerhetsställa att det löpande arbetet samordnas med pågående produktutvecklingsprojekt
 • Informera och kommunicera beslut och status till berörda parter i ändringsärenden
 • Uppdatera och skapa produktstrukturer i SAP
 • Underhålla ändringsdatabasen med relevant information och dokumentation


Kvalifikationer

Vi söker någon som har ett helhetstänk men som även kan fokusera på detaljer, och vill driva projekt framåt. Du är en person som trivs med att utveckla och dela din kunskap med dina kollegor, är kreativ och lösningsorienterad.

 • Har en avslutad utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande
 • Erfarenhet av produktion av industriella produkter
 • Kunskap kring hur man får saker gjort i en komplex organisation och hur man verkar genom andra
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP

Vi blir extra nyfikna om du sen tidigare har utbildning inom medtech och/eller erfarenhet av medicintekniska regelverk.
Den tekniska kunskapen är självklart viktig, men vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:

 • Kommunikativ
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Självständig & noggrann
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Getinges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Solna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga