Back-end utvecklare inom Java till Tietoevry Banking!

Back-end utvecklare inom Java till Tietoevry Banking!

Är du en nyfiken utvecklare som drivs av komplex design och kod? Tietoevry Banking växer och behovet till komplexa och anpassade integrationer har aldrig varit större. Vi är ute efter en back-end utvecklare inom Java som vill arbeta med hela utvecklingsprocessen, från kravställning och utveckling till implementering och förvaltning. Här har du möjlighet till att bidra med dina idéer och välja mellan spännande projekt beroende på dina ambitioner. Om du vill fortsätta utvecklas och jobba med senaste teknik är nästa steg enkelt: skicka in din ansökan!
Arbetsuppgifter

Som back-end utvecklare ansvarar du för hela utvecklingsprocessen, från den initiala designen av integrationstjänster till driftsättning och administration. Tillsammans med dina kollegor i Sverige och Indien siktar du på att utveckla nya tjänster och utöka plattformen med nya funktioner som löser kundens affärsbehov.
Kvalifikationer
  • Har minst en kandidatexamen inom ett relevant område, såsom datavetenskap
  • Har minst ett års erfarenhet av systemutveckling inom Java efter studierna
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då båda språken används i rollen dagligen

För att lyckas i denna roll, tror vi att du är en nyfiken och engagerad person som älskar problemlösning. Du är en lagspelare som är kommunikativ och tycker om att samarbeta i en mångkulturell miljö.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna, Arenastaden
  • Rekryteringsprocessen kommer att innefatta logiska, personlighets- och kodningstester. När du ansöker skickas en inbjudan till proven som ett första steg i processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se