Bergsingenjör till YIT

Bergsingenjör till YIT

Är du en samarbetsvillig och engagerad ingenjör i början av din karriär? Har du intresse för infrastrukturprojekt och vill bli en del av en av Nordeuropas främsta aktörer i branschen?

I så fall kan du vara rätt person för tjänsten!

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

YIT är ett internationellt byggbolag med stadsutveckling som drivkraft. En av Nordeuropas främsta aktörer inom branschen som skapar och utvecklar mer attraktiva och hållbara samhällen. Tillsammans är YIT över 8000 medarbetare i 10 verksamhetsländer. I Sverige erbjuder YIT expertis inom infrastruktur med fokus på projekt inom grund- och anläggning, tunnel- och berg samt datacenter. YIT har funnits på den svenska marknaden i närmare 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Genom rätt kompetens, innovation och den senaste tekniken erbjuder de sina kunder kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som CDBM-ingenjör/bergsingenjör kommer du att vara en viktig del av verksamheten där du genom korrekta uträckningar av projektets olika delar gällande borrning och sprängning och har en central roll i hela projektcykeln. Du kommer ingå i ett speciellt team som är intaget för tunnelprojekt och bli en del av den dagliga planeringen. Du kommer arbeta självständigt i din roll som bergsingenjör, men tillsammans med dina kollegor kommer ni sträva mot gemensamma mål för projektet.

Skallkrav
  • Treårig universitet- högskoleutbildning/bergsingenjör eller motsvarande
  • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande
  • Arbetserfarenhet inom tunnel och berg
  • Bred arbetserfarenhet inom anläggning, väg och vatten
  • Examinerad från Bergsskolan
För att lyckas i rollen som bergsingenjör behöver du vara öppensinnad och kommunikativ. Då du kommer arbeta i team behöver du ha hög samarbetsförmåga och vara en lagspelare, samtidigt som du har stort eget ansvar behöver du kunna arbeta självständigt. För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du besitter högt engagemang för det du gör.

Övrigt:

Arbetstider: Vardagar 07-16

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Stockholm (projektkontor i Högdalen)

Startdatum: Juni 2021

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se