People & Transformation Partner

People & Transformation Partner

People & Transformation Partner med passion för rekrytering och employer branding till Webhallen

Här har du möjligheten att få vara med och både påverka och utveckla, göra skillnad och se resultat av ditt arbete. Webhallen är en av de största teknikåterförsäljarna i Sverige där man nu tar ett stort kliv framåt i sin utveckling. Som People & Transformation Partner kommer du att ha en betydande roll i Webhallens utvecklingsresa genom att ha ett särskilt fokus på Talent Acquisition och Employer Branding.

Om tjänsten:

Som People & Transformation Partner kommer du att få vara en del av ett härligt team som tillsammans arbetar för att utveckla People-funktionen samt påverka arbetssätt och processer i bolaget som helhet. Du kommer att tillhöra ett team med en engagerad kultur där man hjälper varandra att nå uppsatta mål. Idag består teamet av Chief People & Transformation Officer, People & Transformation Partner (retail), Senior Payroll & People Administration specialist samt Office Manager. Webhallens kontor är beläget i ljusa, moderna lokaler i Frösundavik, Solna.

Arbetsuppgifter:

Rollen är en generalistroll med särskilt fokus på Talent Acquisition och Employer branding. Du kommer att aktivt bidra till att utveckla People-funktionen genom att etablera moderna arbetssätt och verktyg för Talent Acquisition och Employer Branding. Du kommer att coacha, utbilda och stötta chefer, främst i rekryteringsfrågor men även i andra People-relaterade frågor. Hela tiden med den strategiska utgångspunkten att bygga ett arbetsgivarvarumärke som präglas av stolthet och med en företagskultur där våra medarbetare är trygga, engagerade och kompetenta,
Du kommer genom din roll och din engagerade personlighet säkerställa att vi som ledare och arbetsgivare lever våra värderingar:

Passion

We care for eachoter and our customers;

We play with fair play.

Din profil:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig med ett högt engagemang och viljan att lyckas tillsammans med andra. Du är en utpräglad lagspelare som har en kreativ och initiativtagande förmåga att driva projekt framåt. Du är strukturerad och har sinne för att jobba målfokuserat, smart och effektivt, samtidigt som du vet att vägen till framgång ligger i involvering, kommunikation och relationsbyggande.
  • Du har universitets- eller högskoleexamen inom personal, arbete och organisation, eller likvärdigt
  • Du har några års erfarenhet som generalist med dokumenterad erfarenhet från arbete med Talent Acquisiton och Employer Branding.
  • Du får gärna ha erfarenhet inom Retail-branschen, men det är inte ett krav. Viktigast är att du har ett flexibelt mindset och trivs i en miljö med hög aktivitet och ett tydligt transformationsfokus.
  • Du har en positiv grundsyn och tror på människors förmåga att bidra.
  • Du är social, framåt och ansvarstagande.
  • Du tar egna initiativ och är bra på att jobba självständigt utefter satta ramar.
  • Du är en sann kommunikatör, är trygg och har förmåga att prioritera och att hantera förväntningar i alla led.
  • Du får gärna ha hjärta för gamingkultur och tycka om att spela brädspel och lägga pussel. Det är inte ett krav, men det gör att du får extra roliga lunchraster!
Kontaktuppgifter:

I den här rollen samarbetar vi med Adecco.

Har du frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Bergman via mail: anette.bergman@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.webhallen.com/
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Webhallen Sverige AB grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av de största teknikåterförsäljarna i Sverige, med ett stort sortiment av teknik och gaming som uppgraderar människors liv på ett roligt sätt. Sedan 2013 ägs Webhallen av den norska hemelektronikkedjan Komplett Group och omsatte under 2020 över 2 miljarder kronor. Försäljningen sker både online och i 17 fysiska butiker som är utspridda från Malmö till Uppsala. Huvudkontoret är beläget i Solna och Webhallen har totalt ca 300 medarbetare.