Internal Communications Partner

Internal Communications Partner

Internal Communications Partner med passion för Employer Branding och Storytelling till Webhallen

Här har du möjligheten att få vara med och både påverka och utveckla, göra skillnad och se resultat av ditt arbete. Webhallen är en av de största teknikåterförsäljarna i Sverige där man nu tar ett stort kliv framåt i sin utveckling. Som Internal Communications Partner kommer du att ha en betydande roll i Webhallens utvecklingsresa genom att ha ett särskilt fokus på att bygga Webhallens infrastruktur runt internkommunikation.

Om tjänsten:

Som Internal Communications Partner kommer du att få vara en del av ett härligt People & Transformation team som tillsammans arbetar för att stärka Webhallens unika kultur, arbetssätt och processer. Du kommer att tillhöra ett team med en engagerad kultur där man hjälper varandra att nå uppsatta mål. Idag består teamet av Chief People & Transformation Officer, People & Transformation Partner (retail), Senior Payroll & People Administration specialist samt Office Manager. Rekrytering av en People & Transformation Partner - Talent Acquisition/Employer Branding är pågående.

Webhallens kontor är beläget i ljusa, moderna lokaler i Frösundavik, Solna.

Tjänsten är stationerad på kontoret men innebär även ett visst mått av resande inom Sverige och till Kompletts kontor i Norge.

Arbetsuppgifter:

Ditt tydliga uppdrag kommer att vara att stärka Webhallens unika kultur och det interna samarbetet mellan alla delar av bolaget, likväl som att säkra att affärsrelaterad aktivitet och information blir lättillgänglig och allmänt känd för hela organisationen. Du kommer att ha en nära kontakt med ledning och kollegor i butiksled, på lager och kontor. Du delar framgångsexempel internt- och ibland även externt genom relationsbyggande och storytelling. Du etablerar digitala plattformar och fysiska forum som stimulerar involvering, kunskapsöverföring och informationsutbyte.

Du kommer att arbeta med den strategiska utgångspunkten att bygga en företagskultur där våra medarbetare är trygga, engagerade och kompetenta. Du kommer genom din roll och din engagerande personlighet säkerställa att vi som ledare och arbetsgivare lever våra värderingar

Passion
We care for eachoter and our customers
We play with fair play

Din profil:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi söker dig med ett högt engagemang och viljan att lyckas tillsammans med andra. Du är en utpräglad lagspelare som har en kreativ och initiativtagande förmåga att driva projekt framåt. Du är strukturerad och har sinne för att jobba mål fokuserat, smart och effektivt, samtidigt som du vet att vägen till framgång ligger i involvering och relationsbyggande. Du har förmåga att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt.

Du har arbetat med internkommunikation under flera år och känner dig redo att kliva in i en organisation där det finns mycket att utveckla och sjösätta, samtidigt som genom erfarenhet kan anpassa ambitionsnivå efter förutsättningarna. Du har ett utpräglat systemtänk och har förmåga att bygga gemenskap och involvering på alla nivåer. Du är bra på layout och bildredigering. Det är meriterande om du har erfarenhet av redigering av rörlig bild.

Vi lägger även stor vikt kring följande:
  • Du en har relevant högskoleexamen (exempelvis inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik) eller motsvarande erfarenhet.
  • God förmåga att anpassa budskap till olika målgrupper
  • Mycket god vana av webbpubliceringsverktyg och verktyg för produktion i digitala miljöer
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska
  • Du får gärna ha hjärta för gamingkultur och tycka om att spela brädspel och lägga pussel.
Detta är inte ett krav, men det gör att du får extra roliga lunchraster!

Kontaktuppgifter:

I den här rollen samarbetar vi med Adecco.

Har du frågor eller funderingar kring rollen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Bergman via mejl: anette.bergman@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.webhallen.com/
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Webhallen Sverige AB grundades 1999 i en liten lägenhet i centrala Stockholm och har på kort tid vuxit till att idag vara en av de största teknikåterförsäljarna i Sverige, med ett stort sortiment av teknik och gaming som uppgraderar människors liv på ett roligt sätt. Sedan 2013 ägs Webhallen av den norska hemelektronikkedjan Komplett Group och omsatte under 2020 över 2 miljarder kronor. Försäljningen sker både online och i 17 fysiska butiker som är utspridda från Malmö till Uppsala. Huvudkontoret är beläget i Solna och Webhallen har totalt ca 300 medarbetare.