Junior Account Manager

Junior Account Manager

Junior Account Manager

WaterCircles är ett starkt växande försäkringsföretag. Företaget är modernt med en familjär atmosfär och kultur. Kunden kommer alltid i första hand och dessutom erbjuder man försäkringar som är miljömärkta. Trivsel och teamkänsla är nyckelord samtidigt som goda karriärmöjligheter finns.

Nu vill man förstärka sitt försäljningsteam med flera Juniora Account Managers. Om du är positiv, ambitiös och brinner för försäljning är detta en väldigt intressant möjlighet för dig!

Om tjänsten

I rollen som Junior Account Manager kommer du att kontakta privatpersoner och boka möten åt seniora säljarna. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat och trevligt team.

I samband med anställningsstart får man de första veckorna genomgå en grundlig utbildning.

Din bakgrund

I denna rekrytering läggs stor vikt vid din personliga lämplighet. Det viktigaste är att du har rätt inställning och har ett moget förhållningssätt. Dock är det meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare.

Vidare söker vi dig som:
  • Är serviceinriktad, drivande och social
  • Tycker om utmaningar
  • Har god telefonvana
  • Trivs med resultatuppföljning och mål
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Om WaterCircles

WaterCircles finns idag i hela Norden och har en stark och tydlig miljöinriktning. Företaget är miljöcertifierade och har miljömärkning på försäkringar för bil, villa och fritidshus.

I denna rekrytering samarbetar WaterCircles med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Externa Rekryteringsbolag samt Säljbolag undanbes vänligen men bestämt.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2022 (24 dagar kvar)