Redovisningsekonom Wåhlin Fastigheter

Redovisningsekonom Wåhlin Fastigheter

Värdesätter du intressanta arbetsuppgifter och trivs med att få arbeta med helheten inom redovisning och finansiering. Uppskattar du en bra och långsiktig arbetsgivare, god stämning och en trevlig arbetsplats? Wåhlin Fastigheter är ett sedan många år etablerat företag inom bygg/fastighet i Storstockholm som går in i en större tillväxtfas med egna byggprojekt. Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna med bra kommunikationer. Tjänsten är en visstidsanställning till sista mars 2019 med möjlighet till fast anställning. Urval pågår löpande så varmt välkommen snarast med din ansökan.

Om tjänsten

Som redovisningsekonom på Wåhlin Fastigheter ingår du i det 5 personer starka teamet inom ekonomi- och finans. Du erbjuds en tjänst med eget ansvar för redovisning för ett antal fastighetsbolag inom koncernen. I rollen ingår huvudsakligen: - Löpande redovisning - Kontoavstämningar - Skattedeklarationer - Kund- och leverantörsreskontra - Bokslut och årsredovisning - Finansiering.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå inom ekonomi, med påbyggnad inom redovisning. Vi ser gärna att du har minst 4 års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom. Meriterande är tidigare erfarenhet inom bygg/fastighet såsom erfarenhet av projektredovisning, fastighetsmoms, avskrivningsregler men det är inget krav.

Vidare är du en van användare av Excel och du har en generellt hög IT-mognad och systemintresse. Som person är du självgående, noggrann och engagerad i ditt arbete. Din goda samarbetsvilja, flexibilitet och positiva grundinställning uppskattas hos oss. Du är trygg i dig själv och trivs i en varm och prestigelös arbetsmiljö.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med fötterna stadigt i den svenska myllan började snickaren och timmermannen Leif Wåhlin år 1970 att bygga småhus som han sedan sålde. Företaget gav han namnet Wåhlin Byggare AB. Försäljningen gick bra, många gillade de små husen, och i mitten av 1970-talet köpte han sin första hyresfastighet i Solna. Sedan dess har vi inom familjen Wåhlin stadigt ökat vårt hyresbestånd genom att köpa, renovera gammalt och bygga nytt.

Allt eftersom fastigheterna har blivit fler har lilla företag också hunnit utvecklas till en koncern, Wåhlin Fastigheter AB. Företaget är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag, med ett hundratal fastigheter (cirka 3 200 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage, parkeringsplatser och förråd). Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling till trädgårdsarbete, och vi kan garantera att fastighetsbeståndet håller hög kvalitet. Koncernen har idag 43 stycken anställda och omsätter omkring 330 Mkr. För att veta mer se www.wahlinfastigheter.se