Timanställning Larmoperatör

Timanställning Larmoperatör

Du kommer att tillhöra en larmcentral och hantera inkommande kundärenden över telefon. Kommunikation via mail kan förekomma. Du kommer huvudsakligen att arbeta i vårt ärendesystem och efter hand kommer arbetsuppgifterna även innefatta viss fakturering. Vår larmcentral är öppen dygnet runt 365 dagar om året och vi hjälper i huvudsak kunder med bärgning och vidareresa. Vi är i behov av extrapersonal som kan jobba dagar, kvällar samt helger.

Vi erbjuder dig spännande, varierande och utmanande arbetsuppgifter.
Du kommer att ha en viktig roll hos oss och du kommer arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare i en trevlig atmosfär med högt i tak och god gemenskap.

Vi håller per idag idag till i Solna ( Solna station ) men kommer under hösten att flytta till Danderyd.
Mer info
Kontaktperson Lina Johansson
Email Mejla Lina Johansson
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida https://vikingsverige.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viking är en ledande aktör inom bärgning i Skandinavien, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland, som sätter fokus på kundnöjdhet och innovation. Viking är behjälplig för alla typer av fordon och vi har internationella samarbetspartners som gör det möjligt att bistå våra kunder i hela Europa.

Viking är den föredragna partnern för de flesta bilproducenter, flera försäkringssällskap och en mängd utländska samarbetspartners. I tillägg till bärgning så utför vi en mängd andra tjänster som tex 24 timmars beredskap , medicinsk hjälp till utländska turister och andra Call center tjänster