Larmoperatör

Larmoperatör

Nu söker Viking SverigeAB extrapersonal till vårt kontor i Stockholm.

Vi letar efter dig som är service minded och administrativt skicklig.
För att lyckas i rollen är det viktigt att vara kommunikativ, strukturerad, stresstålig, lösningsorienterad och flexibel. Det är givetvis meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra en larmcentral och hantera inkommande kundärenden över telefon. Kommunikation via mail kan förekomma. Du kommer huvudsakligen att arbeta i vårt ärendesystem och efter hand kommer arbetsuppgifterna även innefatta fakturering. Vår larmcentral är öppen dygnet runt 365 dagar om året. Vi kommer behöva extrapersonal som kan jobba dagar, tidiga kvällar samt helger.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig spännande, varierande och utmanande arbetsuppgifter.
Du kommer att ha en viktig roll hos oss och du kommer arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare i en trevlig atmosfär med högt i tak och god gemenskap.

Vi vill ha din ansökan senast 15 november 2018.

Bifoga ditt CV och ett personligt brev.
Skicka din ansökan nu då intervjuer och anställning sker löpande.
Märk din ansökan med: Extrajobb Larmoperatör

Lön
Timlön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor
Timanställning / behovsanställning

Arbetsplats
Solna, Järva Krog

Mail: Quality@vikingsverige.se

Företagets adress: Vallgatan 11, 170 67 Solna
Mer info
Telefon +46 72-718 22 81
Email Mejla Viking Sverige
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.vikingsverige.se
Sista ansökningsdag 3 mars (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viking Sverige AB ingår i koncernen Viking Assistance Group som är Norges största bärgning- och assistansaktör. Viking växer snabbt och har idag kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsinki och Allicante, och vi besvarar våra kunder genom kundcenter på fyra platser och har ett stort landsomfattande nätverk av stationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vi erbjuder ett brett utbud av kunnig kundtjänstpersonal för alla typer av assistanser och fordon, allt från mopeder till tunga fordon. Vi har många internationella partner som ger oss möjlighet att hjälpa kunder över hela Europa.

Med våra rikstäckande stationsnätverk i hela Skandinavien besitter vi en unik styrka som koncern – oavsett var i Skandinavien våra kunder behöver bärgning eller vägassistans, får de hjälp av en Viking. Våra bärgningsbilar och vägservicefordon är alltid redo att hjälpa dig vidare på vägen om du har behov av bärgning eller vägassistans. I Sverige finns vi på det rikstäckande larmnumret 020-100 100.