Rekryterare till Viafield!

Rekryterare till Viafield!

Vi söker dig med intresse för Rekrytering!

Viafield är under stark tillväxt och öppnar nu upp en tjänst inom Rekrytering.

Du kommer att ingå i vårt backofficeteam där du tillsammans med kollegor kommer jobba aktivt för att nå de uppsatta målen och får vara med och göra skillnad.

Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har försäljning i sinnet, har en god social förmåga och nu är intresserad att ta sig an rollen som rekryterare!

Det övergripande syftet med rollen är att ansvara för rekryteringen i sin helhet, allt från behovsanalys, uppsökande rekrytering, kravprofil, individuella/gruppintervjuer till annonsskrivning. Viafield rekryterar säljare över hela Sverige vilket innebär att intervjuer kommer hållas både via Skype samt fysiska möten.

Du kommer även att vara ett stöd till ledningsgrupp och all övrig personal.

Nödvändiga färdigheter och kvalifikationer: Som person trivs du att arbeta självständigt likväl som i grupp, gillar högt tempo är strukturerad och har en positiv attityd. Du trivs i en prestationsinriktad miljö och tycker om omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har en bra kommunikationsförmåga samt goda kunskaper av att bygga nätverk.

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering är det meriterande.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 09.00-18.00

Plats: Stockholm- Solna, (Vi sitter vid det moderna och nybyggda kontorsområdet Arenastaden, intill Mall Of Scandinavia).

Läs mer om oss på: http://viafield.se/

Din ansökan:

Du är välkommen att skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.

Vid frågor/intresse gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Jonatan Thilander på nummer 070 150 74 96 eller jonatan@viafield.se

Om Viafield: Viafield grundades 2013 och består idag utav 140 medarbetare. Viafield är en av Sveriges största återförsäljare inom fältförsäljning och samarbetar idag med b.l.a Com Hem och Göta Energi. Viafield är ett växande bolag, ett perfekt alternativ för dig som har ambitioner i livet och vill ha möjligheten att utvecklas på din arbetsplats.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 2013 har Viafield utvecklats till specialister inom tre områden: Eventsales, Door-to-Door och B2B.

Vi skapar tillväxt och mervärde för våra uppdragsgivare genom kvalitet i världsklass. Målsättningen i vårt arbete är att alltid skapa ett gemensamt värde för våra konsumenter, anställda, uppdragsgivare och samhället vi alla lever i.