Redovisningsekonom till koncern

Redovisningsekonom till koncern

Är du en självständig ekonom som trivs att jobba med frihet under ansvar? Har du kunskaper inom löpande bokföring och är redo för nya utmaningar?

Viafield Sweden (AB) söker nu en Redovisningsekonom till en spännande tjänst i ett växande företag med placering i fräscha lokaler i Solna(Intill Mall of Scandinavia). Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst 3-års erfarenhet av liknande tjänst, samt en akademisk examen inom ekonomi. För att lyckas och trivas i rollen är du social, kommunikativ och gillar att samarbeta med andra. Du är prestiglös och tar gärna egna initiativ. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt talar flytande engelska och svenska i både tal och skrift.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning, rapportering och bokslutsarbete
  • Likviditetsplanering
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Ta fram och utveckla rutiner och processer
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Kontrolluppgifter
  • Årsredovisningar och inkomstdeklarationer
Ansökan
Tjänsten är heltid och arbetstiderna är dagtid. Uppdraget är med start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten eller vill skicka in din ansökan så är du välkommen skicka in till: salar@viafield.se
Mer info
Kontaktperson Salar Atrosh
Telefon 0760507533
Email Mejla Salar Atrosh
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.viafield.se/
Sista ansökningsdag 31 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Viafield:
Viafield Sweden(AB) grundades 2013 och är idag en av
Sveriges största återförsäljare inom telecom-branschen. Det är ett växande bolag som består av 100 anställda. Viafield erbjuder försäljningstjänster till marknadsledande företag som vill outsourca delar av sin försäljningsverksamhet. Vår ambition är att bli ett av Nordens största fältförsäljning företag.