Erfaren rekryterare till ett snabbväxande företag!

Erfaren rekryterare till ett snabbväxande företag!

Är du en självständig rekryterare som har tidigare erfarenhet inom rekrytering och personalhantering samt redo för nya utmaningar?

Viafield Sweden (AB) söker nu en erfaren rekryterare till en spännande tjänst i ett växande företag med placering i fräscha lokaler i
Solna (Intill Mall of Scandinavia). Som rekryterare hos oss har du ett övergripande ansvar för att slutföra hela rekryteringsprocessen. Från första kontakten till avtalsskrivning, hantering av personal samt uppgängningar. Du får ett stort ansvar för kvalitet och leverans i dina processer.

Din bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet av
liknande tjänst. Vi vill att du har ett bra eget driv, har god koordinerings förmåga, är organiserad, noggrann och strukturerad och är van att hantera många rekryteringar samtidigt. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded och har ett bra helhetsperspektiv. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt talar flytande engelska och svenska i både tal och skrift.

Ansökan

Tjänsten är heltid och arbetstiderna
är dagtid. Uppdraget är med start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten eller vill skicka in din ansökan så är du välkommen skicka in till: Mariela@viafield.se

Välkommen in på ett förutsättningslöst
möte om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Mariela Djordjevic
Telefon 0735031152
Email Mejla Mariela Djordjevic
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karriar.viafield.se
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viafield Sweden AB

Viafield Sweden(AB) grundades 2013 och
är idag en av Sveriges största återförsäljare inom direktförsäljning. Det är ett växande bolag som består av 100 anställda och har sedan 2013 haft en fantastiskt tillväxt, 2019 beräknas anställnings antalet ligga på totalt 150 medarbetare. Viafield erbjuder försäljningstjänster till marknadsledande företag som vill outsourca delar av sin försäljningsverksamhet. Vår ambition är att bli ett av Nordens största fältförsäljning företag.