Scrum Master med Nordiskt ansvar

Scrum Master med Nordiskt ansvar

Lockas du av att vara delaktig och drivande i nya projekt?

Trivs du med att arbeta i en internationell dynamisk miljö med stort tillväxtfokus? Bli en del av vårt team - ett samhällsviktigt branschledande tillväxtbolag med entrepreneuriell anda där du kan vara med och påverka! Vi söker dig som vill ta ett team lead-ansvar i arbetet med att vidareutveckla våra nordiska webbsajter med särskilt fokus på nykundsförvärv.
  Du kommer att coacha och leda ett nystartat team av front-end utvecklare inom marknadsavdelningen i Solna med fokus på att vidareutveckla våra nordiska leadsgenererande sajter. Här finns möjlighet att utvecklas vidare med kontaktytor mot vårt branschledande Innovations center i Malmö samt internationell exponering mot koncernens marketing funktion i olika projekt och tekniska frågor.

  Rollen och arbetsuppgifter

  Vi söker dig som utan att tappa kunskap kring kodning vill utvecklas vidare i en ledande roll som scrummaster. Fokus ligger på att att vidareutveckla vår sajt frontend med de senaste teknikerna
  . Rollen är varierande och innebär allt från att genomföra stand-ups och retrospectives till att förbättra befintliga och skapa nya applikationer, prototyper och landningssidor frontend i världsklass. Ett annat viktigt fokus blir på att göra våra sajter maximalt snabba.

  Du kommer även att vara drivande i vårt arbete med att etablera arbetsprocesser och metoder för teamet du leder.

  Din profil

  För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som utvecklare med gedigna kunskaper i JavaScript, HTML och CSS. Det är meriterande om du även har kunskaper i PHP eller likvärdigt back-end språk, men inget krav. Du har erfarenhet av att bygga med mobile first-fokus och vet hur man optimerar mot site speed. Du är van att arbeta agilt. Du har tidigare arbetat i något CMS-verktyg, där Drupal och Sitevision är särskilt meriterande. Du är bekväm med att ta ansvar för teamets tekniska beslut. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

  Vad kan vi erbjuda dig?
  • En ny nyckelpositionmed nordiskt ansvar i ett nystartat team
  • En prestigelös miljö med högt i tak där din kompetens gör skillnad
  • Karriärmöjligheter i ett branschledande globalt tillväxtbolag som alltid strävar efter den senaste och bästa tekniken
  • En affärsdriven arbetsmiljö där du direkt ser resultat av ditt arbete
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna.
  Din ansökan

  Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast! Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med karl.gezelius@verisure.se.

  Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Solna
  Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (10 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.