Researcher inom rekrytering till Verisure

Researcher inom rekrytering till Verisure

Vill du kickstarta karriären inom rekrytering och arbeta i en innovativ och entreprenörsdriven organisation som gör skillnad? Då har vi tjänsten för dig! Vi vet att våra medarbetare är den viktigaste resursen vi har, och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig inom vår ständigt växande organisation. Välkommen till Europas största säkerhetsföretag med Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Om tjänsten

Nu söker vi en researcher till vårt engagerade rekryteringsteam i Solna, som idag består av tre rekryteringsspecialister, en digital rekryteringsspecialist och en rekryterande chef. Teamet stöttar både centrala Verisure och våra Franchisetagare med rekrytering av framförallt säljare och installatörer.

Vårt rekryteringsteam ingår i det större teamet Sales Structure Creation som i olika funktioner arbetar för att stärka Verisures säljorganisation, vilket är avgörande för Verisures övergripande tillväxtmål.

Arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt mot tydliga mål och väljer själv hur du lägger upp din dag. Samtidigt tillhör du ett team som präglas av högt i tak och som hjälper varandra och firar framgångar tillsammans.

I rollen som researcher kommer du att stötta våra franchisetagare i deras rekryteringsprocesser genom att
  • screena kandidater och jobba med search vid behov
  • hålla telefonintervjuer och skriva kandidatpresentationer
  • Vara kontaktperson mot Franchisetagarna och driva processen framåt
Placering

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i nya, fräscha lokaler i Solna, precis bredvid Hagaparken. Fastigheten erbjuder bland annat restaurang, café och ett kostnadsfritt gym för dig som jobbar i byggnaden.

Vi söker dig som
  • Har en kandidatexamen inom personal, HR, ekonomi eller liknande
  • Är strukturerad, organiserad och resultatinriktad
  • Har en förmåga att driva uppgifter i mål
Då kommunikation är en viktig del i arbetet krävs det att du känner dig trygg i interaktionen med andra människor såväl i telefon som i det personliga mötet. Då du huvudsakligen kommer arbeta med rekrytering av kandidater med en säljande profil är det meriterande om du själv har erfarenhet av försäljning eller kundkontakt.

Låter det intressant?
  • Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person. Därför rekommenderar vi dig att söka redan idag!
  • Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.
  • Har du frågor angående befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Zandra Briseid på mail zandra.briseid@verisure.se.
Mer om oss

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 2.5 miljoner kunder fördelade över 15 länder i Europa och Sydamerika. Verisure ägs sedan 2011 av Hellman & Friedman och har ca 14 000 anställda. Läs gärna mer om oss på www.verisure.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.