Säkerhetsexpert till Stockholm

Säkerhetsexpert till Stockholm

Vi växer och behöver din hjälp!

Vi är 30 glada och ambitiösa kollegor på Verisures kontor i Solna som väntar på dig. Tillsammans kommer vi att nå våra mål och samtidigt hjälpa privatpersonerna i vår region till en säkrare vardag.

Tjänsten som säkerhetsexpert

Som säkerhetsexpert hos oss är du ansvarig för hela processen från sälj till installation och service. Du möter kunderna i deras hem där du erbjuder vårt unika säkerhetskoncept. Du installerar och utför även service på larmen du säljer. Du behöver inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Möjligheten att jobba med ett välkänt varumärke
  • Marknadsledande produkter och tjänster som gör skillnad i vardagen
  • Kollegor med lång erfarenhet som kommer att hjälpa dig att nå framgång
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Kollektivavtal
  • Marknadsmässig lön
  • Säljtävlingar
  • Gym, 3 trappor ner
  • Firmabil
Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR

Kontaktperson

Kontakta rekryteringsansvarig Kristina Maksimovic Mijajlovic om du har frågor: 0708 - 239784 eller kristina.maksimovic-mijajlovic@verisure.se

Ansökan och urval

Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Under rekryteringsprocessen görs utdrag ur polisens belastningsregister. Observera att B-körkort krävs.

Läs mer om tjänsten på: https://www.verisure.se/jobb

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm. Varje dag hjälper vi över 1 miljon svenskar att öka sin trygghet. Varannan minut, dygnet runt, året om, installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra kunder bland de mest nöjda i branschen. Professionell installation, uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt och fria väktarutryckningar är grunden i vårt framgångsrika erbjudande. Med 2 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.