Redovisningsekonom till Vattenfall i Solna

Redovisningsekonom till Vattenfall i Solna

Redovisningsekonom till Vattenfall i Solna

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för ekonomiska och finansiella frågor? Är du en nätverkande person som arbetar som bäst när du har ordning och reda omkring dig? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en redovisningsekonom till Vattenfalls verksamhet i Solna. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ingår du i Vattenfalls Finance Business Support som hanterar alla leverantörsfakturor för Vattenfall samt kontrollera momsbokningar. Du kommer också att skapa underlag för momsdeklaration samt bidra till goda relationer med och god service till interna kunder och externa leverantörer/kunder. Du kommer att jobba i SAP och vid behov får du en introduktion av oss.

Om dig

Till uppdraget hos Vattenfall söker vi dig som har erfarenhet av ekonomiverksamhet & servicehantering. Du har god nivå av både talad och skriftlig engelska.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya personer och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du har ett effektivt arbetssätt. Slutligen tar du ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.

Det är meriterande om du har erfarenhet av erfarenhet från arbete inom ekonomiprocesser och erfarenhet från arbete i SAP-miljö. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av processer som rör löpande leverantörsskulder och god förståelse för ekonomiprocesser i SAP.

För anställning kan det komma att krävas uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Om Vattenfall

Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle - dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans. Vattenfall Eldistribution består av cirka 1 000 medarbetare inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT och miljö. Vi har kontor i Jokkmokk, Luleå, Umeå, Solna och Trollhättan.

Besök gärna Vattenfalls konton på Instagram och Linkedin eller gå till https://www.vattenfalleldistribution.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

OBS! Vi vill att du skriver ditt CV på engelska.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Solna

Typ av anställning: konsultuppdrag

Uppdragslängd: start omgående till 2022-10-14 med mycket stor möjlighet till förlängning och på sikt överrekrytering

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.