Projektnära stöd - Vattenfall Eldistribution

Projektnära stöd - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Rollen som Projektnära stöd
Den här rollen tillhör vårt projektkontor. Projektkontoret finns till för att skapa goda förutsättningar för effektiva projektgenomföranden, samt att stödja beslutsfattaren i förvaltning av den operativa investeringsportföljen. Avdelningen består idag av 12 medarbetare som alla är specialister inom de områden som Projektkontoret stödjer verksamheten med. Några exempel på områden är; projektstyrning och projektstyrningsmetodik, verksamhetsutveckling, informationsägarskap, tid- och resursplanering, HSSEQ, samt portföljförvaltning. Avdelningen tillhandahåller dels operativt stöd som verkar från linjeorganisationen och dels stöd som resursförsörjare till vår projektverksamhet som genomför och planerar våra anläggningsinvesteringar.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Stötta och samordna inom de områden som projektkontoret levererar stöd inom
 • Övervakning av fakturaflödet
 • Uppföljning av den verksamhet som rollen stöttar
 • Resurshanteringsstöd
 • Riskhantering
 • Beställningar och utanordningar
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi, IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har intresse och grundläggande kunskap av att arbeta i olika IT system
 • Har arbetat några år efter dina avklarade studier inom relevant område, exempelvis som administratör eller ledningsstöd
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har arbetat i SAP
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som kan behålla lugnet i pressade situationer och som har en god förmåga att prioritera på ett effektivt sätt. Då rollen innebär många samarbetsytor så behöver du ha en god samarbetsförmåga. Du behöver vara strukturerad och duktig på att planera i ditt dagliga arbete. Slutligen så söker vi dig som fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, utan att tumma på kvalitén i det du levererar.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Fredrik Brynielsson, tfn 070-724 58 54. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Emma Nytell, tfn 073-088 59 10, emma.nytell@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Tobias Lindberg, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Administratör

Placeringsort: Solna eller Luleå

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 26 september 2021.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: https://www.vattenfalleldistribution.se/
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (3 dagar kvar)