Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Solna

Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Solna

Har du en utbildning från universitet eller högskola och administrativ erfarenhet? Är du dessutom tekniskt lagd? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en mätvärdesoperatör till Vattenfall i Solna. Anställningen är ett konsultuppdrag på 4 månader. Här får du chansen att jobba i ett professionellt och sammansvetsat team med kollegor som har roligt tillsammans. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om Vattenfall

På Vattenfall arbetar vi för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Oavsett vilken position vi har bidrar vi alla till att nå detta mål. Vill du bidra med din kraft för att klara våra utmaningar?

Om tjänsten

Som mätvärdesoperatör kommer du att arbeta med el-mätning över alla mätsystemskategorier. Du kommer att samarbeta med andra grupper på din avdelning och arbeta med administrativa uppgifter och komplexa tekniska utredningar. Ditt dagliga arbete innefattar bland annat:
  • Utskick av fälttjänster för felsökning och andra operativa uppdrag i syfte att återupprätta kommunikationskedjan mellan mätare och interna system
  • Arbete med åtgärdslistor
  • Administrativa uppgifter i syfte att upprätthålla god datakvalité
Om dig

Till uppdraget hos Vattenfall söker vi dig som:
  • Har en utbildning från universitet eller högskola
  • Är tekniskt lagd och har goda tekniska kunskaper
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Har goda kunskaper om Officepaketet
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet från elkraftsbranschen
  • El eller projektrelaterad utbildning
  • Erfarenhet från datorautomatiseringar (Script)
Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en lugn och sansad inställning till hinder i arbetet då du kommer att arbeta med avvikelser. Du är noggrann och strukturerad och arbetar bra både ensam och i grupp. Vidare är du också initiativtagande och lösningsorienterad.

Om anställningen

Uppdragslängd: 4 månader

Placeringsort: Solna

Tjänstgöringsgrad: 100%

Typ av anställning: Visstidsanställning, konsultuppdrag via Lernia

Tillsättning: 2022-09-01 till 2022-12-31

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" nedan och fyller i formuläret. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.