Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och bidra till framgång i en ny och spännande bransch? Nu söker vi en affärsutvecklare till vår avdelning Affärsstöd med placering i Stockholm, Solna.

Din roll som affärsutvecklare
För att förbli konkurrenskraftiga behöver vi ständig utveckla oss. Affärsstöd stöttar alla affärsområden inom enheten Energy Services med att ta fram anbud, bearbeta kunder med säljbesök, marknadsplanarbete mm. Som affärsutvecklare har du ansvar för att bevaka vår omvärld, vår bransch och närliggande branscher med fokus på att utveckla/förädla våra befintliga affärer, framförallt inom e-mobility och naturligtvis affärer inom andra affärsområden.

Som affärsutvecklare rapporterar du direkt till Chefen för Affärsstöd och har ett nära samarbete med andra delar av organisationen. Arbetet innebär kontakter med kunder, leverantörer och andra aktörer på marknaden och kommer därför att innebära en del resande och säljbesök.

Dina kvalifikationer som affärsutvecklare
Du har en ekonomisk högskoleutbildning och erfarenhet av kvalificerad försäljningsarbete.
Du har erfarenhet från arbete med affärsutveckling, affärsstrategier och/eller haft ledande befattning och har lyckats väl i dina uppdrag. Har du dessutom erfarenhet inom bussbranschen och/ eller kunskap och erfarenhet från E-mobility är det starkt meriterande.

Din Profil
  • Har kunskap och erfarenhet av branschen
  • Har förmågan att bygga förtroende och vara en opinionsbildare
  • Vågar driva nya initiativ
  • Är van att arbeta med säljplanering, säljbesök och uppföljning
  • Är kommunikativ och relationsbyggare
  • Trivs att driva nya affärer, både enskilt och i team
  • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska språket
Välkommen med ansökan senast den 25 september 2018!

Frågor
Rekryterande chef Julia Fredäng 076-817 58 67
Rekryterare Sarah Lashari, sarah.lashari@vattenfall.com

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi erbjuder dig en spännande företagskultur som präglas av stor entreprenörsanda. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i ditt arbete, flexibla arbetstider och frihet under ansvar.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices