Administratör/skadereglerare till Vattenfall i Solna!

Administratör/skadereglerare till Vattenfall i Solna!

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbete som administratör, handläggare eller utredare? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en administratör/skadereglerare till ett uppdrag på Vattenfall i Solna. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som administratör/skadereglerare ansvarar du för att hantera rapporter och annan dokumentation. Du kommer att motta reklamationer och skadeståndsanspråk via brev, mejl eller telefon.

Exempel på de arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att:
  • Hantera inkommande skadeståndsanspråk, reklamationer och frågor om avbrottsersättning
  • Reglera skador direkt med hjälp av information i tillgängliga databaser
  • Registrera i IT-system
Om dig

Till uppdraget hos Vattenfall söker vi dig som har relevant högskoleutbildning. Vidare har du erfarenhet av handläggning och utredning eller flera års erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser också att du har mycket god förmåga att kommunicera på svenska både i tal och skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som hjälpmedel och att använda Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av skadereglering i försäkringsbranschen och kunskap kring juridik.

Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du lyssnar in andras behov och önskemål. Det är också viktigt att du har en prestigelös inställning till ditt arbete och är van vid att samarbeta med andra.

Om anställningen
  • Placeringsort: Stockholm, Solna
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: 2022-06-30
  • Anställningsform: Visstidsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
  • Omfattning: Ett års uppdrag
Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan med ditt CV på svenska så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.