Undersköterskor till Oskarsro äldreboende i SOLNA Fastanställning

Undersköterskor till Oskarsro äldreboende i SOLNA Fastanställning

Nu söker vi på Oskarsro äldreboende undersköterskor för tillsvidareanställning (fastanställning) från hösten. Tjänsterna är av varierande tjänstgöringsgrad mellan 70-90% med arbete dag, kväll och helger. Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån de boendes behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.

Det här får du hos oss:
 • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
 • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
 • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om Oskarsro
Oskarsro är ett mindre äldreboende med 34 boende. Vi har 5 avdelningar och av dessa är två med demensinriktning och tre är somatiskt sjuka personer. Vi fokuserar på att våra boende ska känna meningsfullhet och självbestämmande. Hos oss tycker vi att maten viktig del av livet men även att få möjlighet att vara aktiv varje dag.

Vi finns på promenadavstånd från Solna C med tunnelbana och bussar.
 • Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi.
 • Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg.Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.
 • Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
 • Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar.
 • Vi jobbar helt tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende. Till exempel har vi infört VR-teknik som gör det möjligt att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.
Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar:
Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet:
Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap:
Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi vill att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat och att du har datorvana samt erfarenhet av dokumentation.

Vi söker medarbetare som är intresserad av matlagning och är sociala som personer. Våra boende vill att du ska vara engagerad och ha ett fint bemötande. Du ska arbeta för att förbättra vår verksamhet genom att bidra med lösningar och dina tidigare erfarenheter.

Vi vill att du ska dela våra värderingar och att du ska komma med ny energi till oss.

Vi tror att du:
 • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
 • Vill vara med och utveckla och förbättra Oskarsro.
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: hösten 2022 (vi tillämpar provanställning)
Sista ansökningsdag: 15 aug 2022
Har du frågor? Kontakta gärna: Irina.potapoff-timoniemi@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se