Kundmottagare/receptionist till växande bilföretag!

Kundmottagare/receptionist till växande bilföretag!

Är du en serviceinriktad person som trivs i en kundnära roll? Drivs du av eget ansvar och vill jobba administrativt? Då kan rollen som kundmottagare i Solna vara något för dig!

Som kundmottagare är du kundens första kontakt med oss ute på vår test- och inköpsstation i Solna i Stockholm. Du ansvarar för kundnöjdheten och den operativa driften ute på stationen.

Detta innebär arbetsuppgifter som:

  • Säkerställande att standarden och kundnöjdheten på stationen är hög.
  • Administrativt ansvar inklusive avtals- och kontraktsskrivning.
  • Att vara kontaktperson mellan stationen, huvudkontoret och andra externa partners.
  • Logistikansvarig för ingående och utgående fordon.

Tjänsten är på heltid, 40h/vecka.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 12 nov (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på VKDB så därav erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra personalaktiviteter.