Sjuksköterska

Sjuksköterska

Vad är Urogyn?

Vi är en framåt mottagning som satsar lika mycket på att ha en vänlig, engagerad och förstående attityd mot varandra som mot patienterna. Det skall kännas roligt att vara på jobbet, och man skall kunna vara stolt över den insats man gör.

Vad går jobbet ut på?

Som sjuksköterska hos oss har du ett brett arbetsområde, både en del administrativt arbete och mycket självständigt arbete med patienten. Bland annat kommer du att få fungera som kontaktsjuksköterska för de patienter som diagnosticerats med urologisk cancer hos oss.

Kontaktsjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patienten och närstående under hela vårdkedjan. I jobbet ingår tillgänglighet på telefon och genom besök, att informera om kommande steg i behandlingen, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter med andra yrkesgrupper.

En kontaktsjuksköterska skall ha genomgått en extra utbildning om 7.5 hp, (på Sofiahemmets högskola) som vi om du inte redan har denna utbildning kommer att tillse att du kan gå under våren 2020.

Utöver uppgifterna som kontaktsjuksköterska deltar du bland annat i telefonrådgivning avseende gynekologi och urologi till patienter, assisterar vid behandlingar och ingrepp och fungerar som extra kompetensstöd för våra duktiga och erfarna undersköterskor. Du är drivande i utvecklingsarbetet på mottagningen och utöver kontaktsjuksköterskemottagningen har du en del andra mottagningsbesök för särskilda behandlingar och åtgärder, både inom urologi och gynekologi.

Vem ska söka och hur?

Du skall söka om du är leg. sjuksköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet efter ssk-examen. Du bör ha intresse för urologi. Du vill arbeta dagtid i ett supertrevligt gäng och vill gärna ha konkurrenskraftig lön. Största vikt läggs vid personlig lämplighet, inklusive öppenhet, vilja att lära, och känsla för lagarbete.

Vi undanber oss bestämt eventuella kontaktförsök från bemannings- och rekryteringsföretag eller försäljare av jobbannonser
Mer info
Kontaktperson Ingvar Elmér
Telefon 070-7242570
Email Mejla Ingvar Elmér
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urogyn.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urogyn är en specialistmottagning med urologer, gynekologer och uroterapeuter. I fräscha lokaler i Bergshamra, med utmärkta kommunikationer, tar vi emot patienter såväl på remiss från sjukhusen och primärvården som patienter som själva söker. Här jobbar drygt 20 personer med att varje dag emot mellan 150 och 200 patienter i alla åldrar.