Applikationskonsult Unit4 ERP

Applikationskonsult Unit4 ERP

Job Description

Du har ett genuint intresse av att effektivisera kundens affärsprocesser. Du har en stor förståelse befintliga processer och en vilja att förbättra kundens lösningar. Du bidrar till att implementationer och utveckling av systemlösningar. Du arbetar med analys, design, implementering av lösningar, tester, utbildning och dokumentation. Du erbjuds att arbeta i ett skickligt och mycket erfaret team med hög ambitionsnivå. I Norden har vi idag över 200 medarbetare på konsultavdelningen som bidrar till vår trivsamma arbetsmiljö. Du ges möjlighet att jobba lokalt såväl som i globala projekt i ett mycket utvecklingsintensivt företag.

Qualifications

Vi söker dig som har;
  • deltagit i implementationsprojekt av affärssystem.
  • operativ erfarenhet av ett företags ekonomiska processer och flöden, troligtvis från din roll som redovisningsekonom, controller, ekonomichef eller systemansvarig.
  • 5 års relevant erfarenhet, vi söker mer eller mindre erfarna konsulter.
  • universitet-/högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet/utbildning.
  • kommunicerar obehindrat, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska
  • ett stort intresse av systemlösningar och helst arbetat med Unit4 ERP eller motsvarande affärssystem.
Ditt professionella och affärsmässiga förhållningssätt hjälper dig att bygga och vårda befintliga kundrelationer. Du är en lagspelare, målinriktad, metodisk och med stort hjärta. Du stöttar dina kollegor precis som de stöttar dig. Du som har vilja och driv ges goda möjligheter till vidareutveckling inom koncernen.

Tror du att denna spännande, utmanande och omväxlande roll kan vara något för dig? Tveka då inte att ta kontakt med oss för att få mer information om vad rollen som applikationskonsult på Unit4 innebär. Ansök idag!

Additional Information

En chans att delta i utvecklingen av ett internationellt ledande mjukvaruföretag. På Unit4 har du friheten och autonomin att lyckas. Entusiastiska kollegor som gillar att lära av varandra. Unit4 investerar i din personliga och professionella tillväxt.

https://c.smartrecruiters.com/sr-company-attachments-prod-dc5/5ef3142117464322b5b5f751/cf9c162c-333c-450f-a9a4-b505f9340366?r=s3-eu-central-1
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.unit4.com/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Company Description

Vill du jobba lokalt och globalt?

Unit4 levererar egenutvecklad programvara för projekt och tjänsteorienterande verksamheter, både inom privat och offentlig verksamhet. Unit4:s ERP-lösningar hjälper kunderna att ge sina kunder en exceptionell medarbetarupplevelse i och utanför organisationen. Detta gäller allt ifrån att stötta studenter och yrkesverksamma till att stärka de anställda inom privat och offentlig sektor och de ideella organisationer som bidrar till en bättre värld. Vi drivs av att automatisera administrativa processer så att tiden istället kan spenderas på arbetsuppgifter som gör skillnad.

Lär mer om Unit4 www.unit4.com