Du är länken mellan marknadens behov och vår utvecklingsavdelning

Du är länken mellan marknadens behov och vår utvecklingsavdelning

Inom UNIT4 AB:s R&D verksamhet utvecklar vi olika applikationer för Nordisk och Internationell marknad. En av våra produkter i vår portfölj är MAP Applications. MAP Applications är det ledande kalkyl- och projektstyrningssystemet för bygg- och entreprenadföretag i Norden och systemet är verksamhetskritiskt för våra kunder. Bland våra kunder finns i stort sett samtliga byggföretag i Sverige och Norden. Produkten är en viktig del i att skapa lönsamma projekt inom byggbranschen.

Vi går nu en mycket spännande framtid till mötes där efterfrågan på våra tjänster och lösningar är stor, inte bara i Sverige och Norden utan även på andra marknader. Med ny teknik följer nya möjligheter att utveckla exempelvis digitaliserade och automatiserade funktioner och flöden som hjälper våra kunder att få lönsammare projekt. Vi har beslutat att göra en storsatsning och vidareutveckla våra programvarulösningar och behöver därför tillföra en stor grupp medarbetare inom flera olika funktioner med olika kompetenser. Intresserad av möjligheten att vara med att bygga nya den nya generationen av MAP?

Till vårt utvecklingsavdelning söker vi nu en Produktägare. Det innebär att du är den som ser till att produkten utvecklas på ett sätt som skapar bästa möjliga värde för slutanvändaren, i riktning med vår strategi och produktvision.

Vi söker
Vi söker en person med stor erfarenhet av byggbranschen för tjänsten som Produktägare för MAP Applications. Du kommer ha en mycket viktig roll i vårt innovations- och utvecklingsarbete och fungera som en länk mellan marknadens behov och krav och vår utvecklingsorganisation. Önskemål, idéer och krav samlas in, diskuteras och omsätts till värdeskapande lösningar i systemet. Tjänsten innebär många kontakter, både internt inom Unit4 och med kunder.

Önskvärda kvalifikationer och erfarenheter
  • Du har erfarenhet och kunskap om byggbranschen och vet hur man arbetar, hur processflöden ser ut, vilka branschens utmaningar är etc.
  • Du har stor erfarenhet av verksamhetssystem för kostnadskalkylering och kostnadsstyrning som användare eller konsult.
  • Förmodligen har du kravställt mot system tidigare, antingen som kund eller från leverantörssidan
För att trivas i den här rollen gillar du att arbeta operativt med flera kontaktytor. Du är idérik men har samtidigt förmågan att omvandla en idé till konkret utveckling, där du har förståelse för produkten och brinner för att skapa värde för våra kunder och användare.

Som person är du noggrann, strukturerad och ser samarbete med andra som något positivt och naturligt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på engelska och svenska.

Vi erbjuder
Vi är ett engagerat och professionellt gäng som har kul tillsammans där du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi har höga ambitioner vilket inte minst speglas i vår produkt-roadmap som innehåller spännande lösningar som ligger för utveckling. Du blir en nyckelspelare hos oss i utvecklingen av nästa generation av MAP applications.

Om arbetsgivaren

UNIT4 är en ledande leverantör av affärssystem. Med årliga intäkter på 500 miljoner euro och ca 3500 anställda runt om i världen levererar Unit4 ERP-system, branschfokuserade lösningar till tusentals kunder. Dagligen använder olika tjänsteföretag och organisationer inom utbildningssektorn, public service, ideell verksamhet, fastighet och finans lösningar från Unit4. Unit4 - In business for people.