Projektledare Entrepenad inom Stora Stationer ERTMS

Projektledare Entrepenad inom Stora Stationer ERTMS

Arbetsuppgifter
För dig som vill vara med på förändringsresan kan vi nu erbjuda en spännande roll som Projektledare med ansvar för ytterentreprenad i Nässjö. Uppdraget innebär att du tar tillvara beställarrollen för entreprenadarbetet in projektet. I arbetet ingår att planera, leda och följa upp entreprenaden med avseende på innehåll, tid, ekonomi och kvalitet. Du koordinerar och samordnar byggledarna för de olika teknikslagen. Naturligtvis säkerställer du att krav och föreskrifter efterföljs av entreprenören. Arbete kan förekomma utanför ordinarie arbetstid och viss del av arbetet bedrivs på plats i projektet.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med projektledare för övriga uppdrag inom Nässjö såsom projektering, systemleverans, ibruktagning och driftöverlämning samt teknikstöd, projektingenjör mfl. Teamet leds av projektledaren för Nässjö och du kommer även ha rollen som dennes biträdande. Ditt bidrag i samverkan inom teamet och med övriga delar av ERTMS-programmet är viktigt för att säkerställa kvalitet och framdrift.

Det här är en långsiktig roll och du blir en viktig spelare för framgången i projektet. För rätt person väntar ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
Som person tycker du om att leverera resultat tillsammans med andra och driver utveckling genom att ta initiativ. Tjänsten innebär många kontaktytor och du behöver därför ha en god samarbetsförmåga. Du är affärsmässig och tydlig i din beställarroll.

Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120 hp), alternativt annan utbildning kompletterad med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • har mångårig aktuell erfarenhet som projektledare inom ett komplext infrastrukturprojekt
  • har flerårig erfarenhet av beställarrollen inom entreprenad och god kunskap inom allmänna bestämmelser (AB, ABT, ABK)
  • god kunskap i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av järnvägsprojekt
  • har erfarenhet av signalsystemet ERTMS
  • har erfarenhet inom övriga områden inom BEST/mark och kanalisation
Placeringsort: Malmö, Örebro eller Solna

Tjänsteresor till Nässjö förekommer.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-06-10

Upplysningar

Rekryterande chef Catarina Lotse
0101234506

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
Mer info
Kontaktperson Catarina Lotse
Telefon 0101234506
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.