Projektingenjör E4 Förbifart Stockholm

Projektingenjör E4 Förbifart Stockholm

Arbetsuppgifter
Som Projektingenjör får du en viktig roll i ett av E4 Förbifart Stockholms största entreprenadkontrakt. Vi erbjuder dig en roll inom ekonomiområdet där du får samarbeta och utvecklas tillsammans med våra duktiga medarbetare både i närmsta teamet och i övriga projektet.

Du kommer bland annat att arbeta med att
  • samordna och administrera fakturagranskningen gentemot entreprenör
  • säkerställa att underlag och verifikat granskas och överensstämmer med gällande kontrakt
  • bistå projektet med sammanställning av kostnadsunderlag för KPI:er
  • tillsammans med projektmedlemmar sammanställa och analysera kostnader
Kvalifikationer
Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektingenjör är du strukturerad och noggrann. Du är också en problemlösare med god analytisk förmåga. I rollen levererar du goda resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas och på sikt ta dig an ännu mer ansvar i rollen som projektingenjör.

Vi söker dig som
  • har högskoleexamen om minst 180 hp inom ekonomi, samhällsbyggnad eller teknik alternativt annan utbildning som tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet bedöms likvärdig
  • har minst ett års aktuell erfarenhet av kostnadsuppföljning inom anläggningsbranschen och projektverksamhet
  • har mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet och god svenska i både tal skrift
Det är meriterande om du
  • har kunskap inom entreprenadjuridik, specifikt AB04
  • har erfarenhet av Agresso
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är planerade att genomföras vecka 26.

#FörbifartStockholmE4

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-06-08

Upplysningar

Rekryterande chef Erik Lindgren
0101230207

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
Mer info
Kontaktperson Erik Lindgren
Telefon 0101230207
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.