Projekteringsledare Förbifart Stockholm

Projekteringsledare Förbifart Stockholm

Arbetsuppgifter
I rollen som projekteringsledare arbetar du med planering, uppföljning och övergripande styrning av leverantörers projekteringsarbete under byggskedet. Detta är en mycket central roll med stort ansvar och inflytande. Du arbetar nära projektledaren och styr entreprenörens och beställarens projektering utifrån upprättad tidplan och budget.

Du bevakar kravuppfyllelse och samordnar godkännande av arbetshandlingar. Du ansvarar för koordinering mot övriga delprojekt med avseende på projektering och tekniska gränssnitt. Vi arbetar i nära samverkan med våra leverantörer och strävar efter att använda nya tekniska lösningar och BIM i projekteringen. Därav är en viktig del i rollen är att skapa ett tätt samarbete mellan leverantörer och Trafikverkets tekniska specialister. I arbetet ingår även att vara kontaktperson för Bas-P för upprättande av förfrågningsunderlag.

Du kommer arbeta i delprojektet Vinsta Hjulsta med lokalkontor i Spånga eller i delprojektet AH med lokalkontor i Häggvik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk inriktning eller har en annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med projekteringsledning inom anläggning/väg
  • har god kunskap om olika entreprenadformer och entreprenadjuridik
  • behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du

har erfarenhet av 3D projektering

Personliga egenskaper

Som person är du affärsmässig och van vid självständigt arbete. Du är bra på att skapa och bibehålla goda relationer och är en god kommunikatör.

Du bygger ditt ledarskap på förtroende genom samverkan och tillit. Du tycker om att leverera resultat tillsammans med andra och driver utveckling genom att ta initiativ. Tjänsten som projektledare/projekteringsledare innebär många kontaktytor och du behöver därför ha en god samarbetsförmåga. Du har även god problemlösningsförmåga vilket innebär att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Tester kan förekomma som en del av rekryteringsprocessen.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

I denna rekrytering samarbetar Trafikverket med SOURCE Executive Recruitment. Handlingar som inkommer till Trafikverket blir en allmän handling. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, välkommen att kontakta Bianca Gideback 0708-110364, bianca.gideback@source-executive.se eller Hanna Looström 0709-374016, hanna.loostrom@source-executive.se

Din ansökan ska ha inkommit senast 2020-01-05

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-01-05

Upplysningar

Rekryterande chef Pia Andersson
0101238563

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
Mer info
Kontaktperson Pia Andersson
Telefon 0101238563
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.