Biträdande Byggprojektledare

Biträdande Byggprojektledare

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Vi söker en biträdande byggprojektledare som tillsammans med en erfaren projektledare kommer driva projekt inom om-, till- och nybyggnation i våra fastigheter. Du är med och stöttar i projektets alla faser, från tidiga skeden, produktion och överlämning till förvaltning.

Du kommer ha arbetsuppgifter gällande Trafikverkets byggnader. Här finns det möjlighet att utvecklas varje dag i rollen, och skapa en omfattande och bred kompetens inom bygg och fastighet!

Arbetsuppgifterna:
  • Bygglov och detaljplanefrågor
  • Framtagande av förfrågningsunderlag tillsammans med upphandlare och projektledare
  • Upphandla konsulter och entreprenörer
  • Vara beställarens representant
  • Medverka vid byggmöten och upprätta protokoll
  • Hantera besiktningar
Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en Civilingenjörsexamen inom Bygg och Fastighet eller motsvarade utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt
  • har 1-2 års arbetslivserfarenhet som projektledare, byggledare eller biträdande projektledare inom husbyggnad
  • är svensk medborgare
Vi ser även att du har förståelse för bygg- och fastighetsbranschen och dess olika funktioner samt hur de samverkar med varandra.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang! Som medarbetare på fastighetsavdelningen är du drivande och lösningsorienterad - att arbeta självständigt är en självklarhet. Du är nyfiken och förstår vikten av ett bra samarbete med externa och interna parter. Din förmåga att kommunicera är ett av dina vassaste verktyg för lyckas i rollen!

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-26

Upplysningar

Rekryterande chef Mattias Qwinth
0101242133

SACO Anna Islén
0101235541

ST Per Olof Hellbergs
0101235544

SEKO Tony Ridderstedt
0101257441
Mer info
Kontaktperson Mattias Qwinth
Telefon 0101242133
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.