I rollen som säljare ansvarar du för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar, tillhörande serviceavtal och en rad andra tjänster och lösningar som företaget erbjuder. I din vardag arbetar du löpande med att uppsöka, bearbeta och skapa samarbeten med både existerande och nya kunder.

Med ett starkt varumärke, kompetenta kollegor, en väl utvecklad serviceorganisation samt verktyg inom beräkning och dokumentation är du väl rustad för att möta kundernas problemställningar och behov. Mellan dina kundbesök arbetar du flitigt med beräkningar och offerter i pågående och potentiella projekt. Vi har kunder inom alla branscher och storlekar. Det här gör ditt jobb som säljare hos oss varierande och du möter dagligen människor inom många olika befattningar och branscher.

Du utgår från kontoret i Solna och bearbetar kunder och prospekts i sydvästra Stockholm med omnejd.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i :
  • Prospektering
  • Kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon
  • Genomföra möten hos kund
  • Offertering
  • Avtalsskrivning/orderläggning
  • Administrativt arbete i CRM system
Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet från uppsökande och rådgivande försäljning, gärna inom tekniksektorn. Du är en social relationsskapare som har lätt för att se och förstå kunders behov och tillsammans med din tekniska förståelse, inre drivkraft och ditt strukturerade arbetssätt hittar du den bästa lösningen åt kund. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med kunder, kollegor och andra interna avdelningar. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du nytänkande och vågar ta initiativ. Du tycker om sociala miljöer och drivs av att tillsammans med dina kollegor nå gemensamma mål. Strukturerat och med ett stort driv söker du upp, bearbetar och skapar samarbeten med både existerande och nya kunder.

Vill du veta mer? För mer information är du välkommen att kontakta Erik Larsson, -industries.eu.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi kontaktar och intervjuar kandidater fortlöpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
Hemsida http://toyota-forklifts.eu
Sista ansökningsdag 28 mars (8 dagar kvar)