Senior Windowstekniker

Senior Windowstekniker

Nu söker vi efter en ny kollega till Windowsgruppen inom Axians i Solna. I huvudsak ansvarar gruppen för installation, drift och underhåll av Windows Server-relaterade produkter och tjänster till sourcingkunder. En viktig del av din vardag kommer vara kontinuerlig dialog med kund och du kommer även få möjlighet att arbeta med effektivisering och automation.

Om kunden

Företaget är ett globalt bolag specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Globalt, med över 9000 anställda, hjälper företaget offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.

Vår kund erbjuder

Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer att få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och den nytta den gör för våra kunder. Du kommer att arbeta i en global organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap.

Kompetens

Vi tror att du har erfarenhet av arbete med drift i större komplexa kundmiljöer. För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och resultatorienterad. Du har ett brinnande intresse för teknik samt en vilja att vidareutvecklas. Vi tror du har förmågan att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är dessutom väl införstådd med vikten av processer och dokumentation.
Vi tror att du har goda kunskaper inom:
 • Windows OS 2012 R2 och senare
 • Remote Desktop Services 2012 R2 och senare
 • Design, installation och felsökning av RDS farm
Kunskaper inom följande är mycket meriterande:
 • SMA
 • Microsoft Azure
 • Active Directory
 • ADFS
 • Powershell
 • NPS
 • MCSA-certifikat
Det är också ett stort plus om du har kunskap inom:
 • Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
 • Kunskap och erfarenhet av arbete i Servicenow
 • Certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar
 • Erfarenhet av automation och utvecklingsarbete
 • Kunskap och erfarenhet av Hyper V och VMware
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Birgitta Ekström, Konsultchef, birgitta.ekstrom@totalresurs.se

Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 18 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.