Erfaren It-konsult till ITS Nordic

Erfaren It-konsult till ITS Nordic

Vi söker nu ytterligare en senior IT-konsult att stärka upp konsultteamet med.

Dina arbetuppgifter

ITS Nordic är ett it företag på frammarsch med lösningar inom bland annat IT, telefoni och copy/print. Syftet är att fungera som en pålitlig IT-partner till sina kunder där man tar ansvar, är tillgänglig och problemlösande. Sedan starten 2004 har man drivit ITS som ett företag med en grundläggande annorlunda idé, att leverera exceptionell service. Total har ITS ca 100 anställda idag. Det är en prestigelös atmosfär med mycket god stämning på företaget.

Vi erbjuder

Vi ser gärna att du har din bakgrund inom infrastruktur att och du har en bred kunskapsprofil inom IT. Starkt meriterande är kunskaper inom Microsofts molntjänster Office365, Azure men även djupare kunskap inom Sharepoint och ID-hantering så som SAML och OAUTH är meriterande.

Du är öppen, glad, lösningsorienterad och du arbetar för att alltid ge ITS kunder bästa service. Du har ett dokumenterat förflutet som senior konsult inom IT. Du kan räkna med ett starkt varierat arbete då ITS kunder finns inom de flesta branscher där behov och önskemål kan variera kraftigt och med utmaningar som kommer sätta dina kunskaper på prov. Uppdragen sträcker sig från kort till långt och löpande återkommande. Mesta dels av tiden tillbringar du på plats hos kund.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Marie Jensen, Konsulchef
Telefon: 073-522 70 84 marie.jensen@totalresurs.se

sökord: it-tekniker, first line, second line, it-support, helpdesk,