Erfaren IT-Tekniker till ITS Nordic i Solna

Erfaren IT-Tekniker till ITS Nordic i Solna

Är du glad och social tjej eller kille som vill vara en del av ett fantastiskt team? Är du van IT/Supporttekniker och gillar att ge superservice.
Då är du den vi söker till vår Teknik-avdelning.
ITS Helpdesk är en grupp med härlig energi och positivitet som smittar av sig. När du stiger in på ITS Nordics kontor kommer du fort att märka att vi är ett företag som värnar om våra medarbetare. Vi sitter i toppfräscha lokaler intill Solna station och Mall of Scandinavia.

Vår kund erbjuder

Vi söker just nu en IT-tekniker till gruppen Backend IT. I denna roll kommer din huvudsakliga uppgift innefatta att hantera IT-ärenden i vårt ärendehanteringssystem Easit som läggs över från 1st/2nd line. Du kommer bland annat att bedriva felsökning, hantera larm, uppdateringar, nyinstallationer av programvaror på servernivå.
Vi söker dig som är glad, ärlig, ödmjuk och social, en härlig person helt enkelt. Du har en avslutad utbildning på minst gymnasial nivå och uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska framför allt men även på engelska.

Kompetens

Windows Server, DNS, AD, Group Policy, File Services, SQL Services, VMware, Nätverk, Subnät, routing, vpn, wlan, brandväggar (Juniper/Fortinet), Exchange 2010/2016, Hyper-V, IP telefoni, Veeam backup, Ruckus, Citrix XenApp/XenDesktop-VDI, Citrix Xenserver, Deployment/paketering, Microsoft System Center, Storage SAN ,iscsi, fibre channel, RAID, Linux, Powershell, vlan och vSphere-plattformen.

Vi erbjuder

Väcktes ditt intresse?
Härligt! Då tycker vi att du att ska skicka in din ansökan med CV snarast!
Start och lön enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta:
Marie jensen, Konsultchef, marie.jensen@totalresurs.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.