Team Leader till Business Support på Toshiba

Team Leader till Business Support på Toshiba

Söker du nya utmaningar och vill jobba som Team Leader i en operativ roll med personalansvar inom Business Support?

Till Toshiba i Stockholm söker vi en Team Leader med personalansvar för sju personer inom Business Support. Här får du jobba både operativt med olika projekt samtidigt som du taktiskt jobbar med förbättringsprocesser. Det är en bred roll där du får möjlighet att växa i din roll som Team Leader.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Team Leader ansvarar du för att stärka samarbetet mellan säljorganisationen och Business Support. Business Support tar över processen från säljarna och jobbar administrativt med order och processer. Du kommer även att ansvara för att koordinera Toshibas orderflöde.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten består av:
  • Att koordinera det dagliga arbetet för avdelningen med målsättning att ge både interna och externa kunder ett snabbt och professionellt bemötande
  • Vara kravställare för CRM-systemet (Filemaker) och Evatic
  • Fortsätta att utveckla den elektroniska orderhanteringen för att minska manuell hantering
  • Koordinera processen för alla inkommande sälj- och serviceavtal
  • Förbereda och redovisa statistik och rapportering för uppföljning
  • Bygga en bra relation till säljavdelningen inom Toshiba TEC Nordic AB
  • Cirka 50% av arbetstiden består av operativt arbete inom Business Support och 50% av arbetstiden består av Teamledararbete
  • Personalansvar för Business Support
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid och förväntas starta relativt omgående. Toshiba sitter i fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter som bussar och pendeltåg. Business Support består av sju personer och du och ditt team jobbar nära säljorganisationen och har en central roll i organisationen. Toshiba har kollektivavtal och du kommer att rapportera till CFO.

VEM ÄR DU?

Till jobbet som Team Leader söker vi dig som har erfarenhet av personalledning som Team Leader eller liknande. Du har en god problemlösningsförmåga och är duktig på administration samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Då du kommer ha många interna och externa kontaktytor ser vi att du är kommunikativ med god samarbetsförmåga.

Vidare tror vi att du drivs av att förbättra processer, har ett drivande ledarskap och är relationsskapande. Det är meriterande om du har akademisk utbildning men det är inget krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.